קציצות חרדל עוף
קציצות חרדל עוף עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 838 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חרדל מלא, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: קציצות עוף-חזיר, קציצות עוף, ו קציצות עוף פריכות.
הוראות
עבור מיונז חרדל דבש: מקציפים את החרדל עם הדבש ואת המיונז.
מוסיפים את השמנת ואת העונה עם פפריקה, מלח ופלפל מגורר טרי. כיסוי וצינה.
עבור קציצות עוף: קוצצים את שאלוט דק מאוד. לקלף את השום, לחתוך לשניים, להסיר את הירוק בפנים, וקוצצים דק מאוד.
במחבת מטוגנת מוסיפים את שמן הזית ואת הבצל ומטגנים עד שקופים.
מוסיפים את השום, מטגנים עוד 1 דקה ומסירים מהחום.
חותכים את החלק הפנימי של הלחם (ללא הקרום) חתיכות קטנות למדוד 1 כוס. לשים בקערה ולהוסיף את החלב.
מערבבים עם הידיים עד החלב נספג לחלוטין.
חותכים את בשר העוף לחתיכות קטנות לוודא שאין עצמות. במעבד מזון דופק את בשר העוף עד שהוא הקרקע.
מוסיפים את החרדל, הלחם עם חלב, פטרוזיליה קצוצה, שאלוט מרוסק מקורר ושום, וג ' ינג ' ר טרי מגורד.
מוסיפים קצת מלח ופלפל טחון טרי. דופק עד משולב. בדוק את התיבול. תרגע ל-30 דקות.
מקציפים ביצה שלמה בקערה אחת.
שים את פירורי הלחם בצלחת. הפוך את croquettes לוקח קצת בשר עוף ונותן להם צורה של גליל 1 1/2 אינץ 'לינג על ידי 3/4 אינץ' עבה.
מגלגלים את קציצות הביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. בשלב זה אתה יכול לצנן אותם ולחכות עד תקופת מאסר, או להקפיא אותם במגש וכאשר קפוא לשים אותם בשקית ניילון.
מחממים את השמן לטמפרטורה בינונית (השמן צריך להיות עמוק מספיק כדי להגיע לחצי מהגובה של קציצות). מטגנים את קציצות לאט כפי שאתה צריך לוודא בפנים מבושל היטב. כאשר הזהב בצד אחד להפוך אותם ולהמשיך טיגון עד הזהב בצד השני.
הסר מן השמן ולשים על מגבת נייר מטבח כדי לספוג עודפי שמן.
מגישים עם סלט ירוק, פירה ומיונז חרדל דבש בצד.
קציצות יכול לשמש גם בטמפרטורת החדר לפיקניק או עשה קטן יותר (חצי מהגודל) ומשמש כמזון אצבע.