קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות

קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות
קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 649 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 674 מעריצים. אם יש לך עגבניות, אורגנו, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. עם ציון של 93%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות, קציצות טורקיה איטלקיות וקציצות הודו איטלקיות.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
לקציצות: בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן, בזיליקום, פטרוזיליה, חלב, קטשופ אם משתמשים, רסק עגבניות, מלח, פלפל, ביצים, שום ובצל. בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מוסיפים את בשר ההודו הטחון ובשר הנקניק. בעזרת האצבעות מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
5
בעזרת כדור עוגיות של 1 אונקיה או כדור גלידה קטן, יוצרים את תערובת הבשר לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' (22 עד 24 קציצות).
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
מניחים את הקציצות על נייר אפייה כבד ללא נדבק, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מזלפים שמן זית ואופים עד להשחמה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה עם דפנות בגובה 2 ס"מ על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את השום, הבצל, המלח והפלפל. מבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים 1/2 כוס מהבזיליקום, השומר, האורגנו והעגבניות המרוסקות. מביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך מעט, תוך ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות. מערבבים פנימה את 1/4 כוס הבזיליקום הנותר. מתקנים את התיבול עם עוד מלח ופלפל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מוסיפים את הקציצות לרוטב העגבניות ומבשלים עד שהקציצות מתחממות, כ-10 דקות. מדללים את הרוטב בציר עוף, 1/4 כוס בכל פעם, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מגישים עם פרמזן מגורר לצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

מרכיבים

454פלפל האבנרובשר הודו כהה טחוןבשר הודו כהה טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לעונהפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לעונה1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים2kgsאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי שומר טחון דקזרעי שומר טחון דק6פלפל האבנרובזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ6פלפל האבנרובזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ18פלפל האבנרובזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ18פלפל האבנרובזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3ציפורן גדולהשום, מרוסק ומקולףשום, מרוסק ומקולף1גבינת פרמזן מגוררתקטשופ, אופציונליקטשופ, אופציונלי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרן, אופציונלימרק עוף דל נתרן, אופציונלי541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דק 1 כפית מלח כשר, בתוספת יותר לעונהבצל, קצוץ דק 1 כפית מלח כשר, בתוספת יותר לעונה1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אורגנו מיובשאורגנו מיובש50פלפל האבנרופרמזן מגורר דק, בתוספת יותר להגשהפרמזן מגורר דק, בתוספת יותר להגשה15פלפל האבנרופטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה454פלפל האבנרוקישורי נקניק הודו איטלקית פיקנטי, תרמילים הוסרוקישורי נקניק הודו איטלקית פיקנטי, תרמילים הוסרו1גבינת פרמזן מגוררתפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה611 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ג'אקומו מורי קיאנטי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
ג'אקומו מורי קיאנטי
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.