קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 649 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 674 מעריצים. אם יש לך עגבניות, אורגנו, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. עם ציון של 93%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות, קציצות טורקיה איטלקיות וקציצות הודו איטלקיות.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
לקציצות: בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן, בזיליקום, פטרוזיליה, חלב, קטשופ אם משתמשים, רסק עגבניות, מלח, פלפל, ביצים, שום ובצל. בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מניחים את הקציצות על נייר אפייה כבד ללא נדבק, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מזלפים שמן זית ואופים עד להשחמה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה עם דפנות בגובה 2 ס"מ על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום, הבצל, המלח והפלפל. מבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים 1/2 כוס מהבזיליקום, השומר, האורגנו והעגבניות המרוסקות. מביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך מעט, תוך ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות. מערבבים פנימה את 1/4 כוס הבזיליקום הנותר. מתקנים את התיבול עם עוד מלח ופלפל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
4
מוסיפים את הקציצות לרוטב העגבניות ומבשלים עד שהקציצות מתחממות, כ-10 דקות. מדללים את הרוטב בציר עוף, 1/4 כוס בכל פעם, אם צריך.
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ג'אקומו מורי קיאנטי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.