קציצות כבד ובייקון עם תפוחי אדמה ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד & בייקון sauté עם תפוחי אדמה ופטרוזיליה. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 661 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. 98 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח, לארוז שטוחהפטרוזיליה, בצל אביב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: Sautè של כבד, בייקון, וצלצלי שאלוט, תפוחי אדמה עם בייקון וכבד, ו שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה.
הוראות
תחצי את תפוחי האדמה. מבשלים במים מלוחים במשך 12-15 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם במשך 4-5 דקות על חום גבוה עד להשחמה ופריך.
להטות את בצל האביב ובייקון לתוך המחבת ומערבבים ולחשש במשך 3-4 דקות או עד הבייקון מקבל פריך. בינתיים, מתבלים את הקמח בפפריקה, מעט מלח והרבה פלפל שחור, ואז משתמשים בו כדי לצפות את הכבד.
מערבבים את הכבד לתוך המחבת ומבשלים 2-3 דקות. לזרוק את תפוחי האדמה ולחמם במהירות. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה, מסירים הכל מהמחבת ומחלקים בין 2 צלחות. תתחמם.
במהירות לשפוך את המניה החמה לתוך המחבת לגרד את כל חתיכות פריך מלמטה. בועה במשך 1-2 דקות, ואז לשפוך סביב הכבד ותפוחי אדמה.
מגישים כל מנה עם שמנת חמוצה וקמצוץ של פפריקה.