קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

קציצות כבד ובייקון עם תפוחי אדמה ופטרוזיליה

קציצות כבד ובייקון עם תפוחי אדמה ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד & בייקון sauté עם תפוחי אדמה ופטרוזיליה. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 661 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. 98 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח, לארוז שטוחהפטרוזיליה, בצל אביב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: Sautè של כבד, בייקון, וצלצלי שאלוט, תפוחי אדמה עם בייקון וכבד, ו שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה.

הוראות

1
תחצי את תפוחי האדמה. מבשלים במים מלוחים במשך 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מחממים את השמן בווק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם במשך 4-5 דקות על חום גבוה עד להשחמה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להטות את בצל האביב ובייקון לתוך המחבת ומערבבים ולחשש במשך 3-4 דקות או עד הבייקון מקבל פריך. בינתיים, מתבלים את הקמח בפפריקה, מעט מלח והרבה פלפל שחור, ואז משתמשים בו כדי לצפות את הכבד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כבדכבד
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים את הכבד לתוך המחבת ומבשלים 2-3 דקות. לזרוק את תפוחי האדמה ולחמם במהירות. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה, מסירים הכל מהמחבת ומחלקים בין 2 צלחות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
במהירות לשפוך את המניה החמה לתוך המחבת לגרד את כל חתיכות פריך מלמטה. בועה במשך 1-2 דקות, ואז לשפוך סביב הכבד ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כבדכבד
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים כל מנה עם שמנת חמוצה וקמצוץ של פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי