קציצות מנטה ליל כל הקדושים
קציצות מנטה ליל כל הקדושים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. גשו לסופר וקנו מים, צבעי מאכל כתומים, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת מנטה עשוי עם יורק סוכר חינם מנטה קציצות, קציצות מנטה, ו קציצות מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, לשלב את אבקת סוכר, מוצר לבן ביצה, 1 כפית מים, תמצית מנטה ו 1 עד 2 טיפות של צביעת מזון, אם באמצעות.
מערבבים על מהירות נמוכה עד חלקה. להגדיל את המהירות גבוהה ומכה עד התערובת יוצרת בצק נוקשה (אם התערובת הופכת נוקשה מדי, להוסיף מים נוספים, 1/2 כפית בכל פעם ומכה עד חלקה).
שים את התערובת על משטח עבודה מאובק עם אבקת סוכר לגלגל אותו לתוך יומן על 12 אינץ 'ארוך 1/4 אינץ' בקוטר. חותכים את היומן לתוך 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכות, ליצור אותם לכדורים ולשטח לתוך דיסקים. מסדרים בשכבות בודדות על סדיני האפייה המוכנים.
תן את הסוכריות יבש, חשוף, בטמפרטורת החדר במשך 3 שעות.
שים את השוקולד ושמן צמחי בקערה קטנה והניח אותו על מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים עד השוקולד הוא חלק ומותך. טובלים 1 חצי מכל ממתק לתוך השוקולד המומס ומחזירים אותם לנייר הקלף עד שהשוקולד שוקע, כ-3 שעות.