קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

קציצות מרוקאיות

קציצות מרוקאיות
מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו בשר טחון, פפריקה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: קציצות מרוקאיות, קציצות מרוקאיות, ו קציצות מרוקאיות.

הוראות

1
מערבבים קפה, דבש ועמילן תפוחי אדמה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2
מערבבים בשר, שום, מלח, פפריקה, כמון ואולספייס עד מעורבב היטב. צורה ל24 כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
3
מבשלים במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 10 דקות. או עד שחום מכל הצדדים, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל ותערובת קפה למחבת; מערבבים עד כדורי בשר מצופים באופן שווה. מביאים רק לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 10 דקות. או עד כדורי בשר מבושלים דרך (160F) ורוטב הוא מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'