קציצות נקניק הודו
קציצות נקניק הודו עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, בצל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קציצות נקניק הודו, קציצות נקניק הודו, ו קציצות נקניק הודו מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל ב 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 6 עד 8 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד פירורי לחם וחלב בקערה גדולה ולתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים בצל לפירורים (מחבת מילואים), ואז מוסיפים טורקיה, אגוז מוסקט, קינמון, קאיין, ציפורן, חלמונים, 2 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל שחור ולשלב היטב.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. טופס 24 (2 אינץ רחב) קציצות (בערך 1/2 אינץ ' עבה) עם ידיים לחות ולסדר על גיליון.
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני עד חם, ואז לבשל קציצות בקבוצות, מפנה פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, כ 8 דקות לכל אצווה.
מסננים בקצרה על מגבות נייר, ואז להתחמם במחבת אפייה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, בתנור. מחק מחבת והוסף 1 כף שמן בין קבוצות.
* אתה יכול להחליף 2 lb חזיר הקרקע (לא רזה) עבור טורקיה.ù patties יכול להיווצר (אבל לא מבושל) 1 יום קדימה, צונן. ù מבושל קציצות ניתן לשמור חם בתנור עד 30 דקות.