קציצות עגל ברוטב חמאת טימין
קציצות עגל עם רוטב טימין חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 995 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף עם מעט מלח, צדפות עגל, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קציצות עגל עם רוטב חזרת סיידר, קציצות עגל ברוטב צלי לימון, ו קציצות בשר חזיר עם רוטב לימון-טימין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים panko בקערה רדודה גדולה.
מניחים קמח בקערה בינונית. מקציפים ביצים רק כדי להתמזג בקערה בינונית אחרת. עבודה בקבוצות, קציצות עגל מעיל בקמח, ואז ביצה, ואז panko, הקשה בעדינות לדבוק.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
מניחים יין, מרק, מיץ לימון, טימין, ושאלוט במחבת גדולה כבדה. מבשלים מעל חום בינוני עד הנוזל מצטמצם כמעט זיגוג, על 10 דקות.
הוסף 10 כפות חמאה, 2 כפות בכל פעם, לטאטא כל הזמן להתמזג היטב בין תוספות.
הסר מהחום. כיסוי כדי לשמור על רוטב חם.
מחממים תנור ל 93°. להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה. עובדים בקבוצות ומוסיפים יותר חמאה על ידי כפות לפי הצורך, מבשלים עגל עד חום מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה נוספת ומניחים בתנור כדי להתחמם.
בעדינות לחמם רוטב על אש בינונית נמוכה, ערבוב כל הזמן. מחלקים עגל בין 4 צלחות.
רסס רוטב על עגל, מפזרים עירית, ומגישים.
* זמין בסופרמרקטים רבים ובשווקים אסיאתיים.