איבודי עוף בקארי דורשים בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. גשו לסופר וקנו זנגביל, דומדמניות, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קציצות עוף בקארי, קציצות עוף בקארי, ו מאפי תפוחים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים בצל, זנגביל ושום במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תערובת בצל; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים קארי וכוסברה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן, חתוך לקוביות
6
מוסיפים מים, דומדמניות, סוכר, מלח ועוף; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות. לחשוף; לבשל 20 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
מפזרים 1 כפית קוקוס. חזור על שכבות 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
11
חותכים לרוחב לרצועות 4. כפית על 2 כפות תערובת עוף על קצה אחד של כל רצועה. מקפלים 1 פינה של קצה מעל תערובת, ויוצרים משולש; להמשיך לקפל הלוך ושוב לתוך משולש עד סוף הרצועה. חזור על ההליך עם פילו הנותרים, ספריי בישול, תערובת עוף, קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זילוף בצורת לב
12
מניחים משולשים על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול; מעיל עם ספריי בישול.