קציצות עוף בקארי
איבודי עוף בקארי דורשים בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. גשו לסופר וקנו זנגביל, דומדמניות, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קציצות עוף בקארי, קציצות עוף בקארי, ו מאפי תפוחים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בצל, זנגביל ושום במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת בצל; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים קארי וכוסברה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מים, דומדמניות, סוכר, מלח ועוף; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות. לחשוף; לבשל 20 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
הסר מהחום, וקריר מעט. מערבבים שמנת חמוצה.
מניחים את תערובת העוף במעבד מזון; דופק עד קצוץ.
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול.
מפזרים 1 כפית קוקוס. חזור על שכבות 4 פעמים.
חותכים לרוחב לרצועות 4. כפית על 2 כפות תערובת עוף על קצה אחד של כל רצועה. מקפלים 1 פינה של קצה מעל תערובת, ויוצרים משולש; להמשיך לקפל הלוך ושוב לתוך משולש עד סוף הרצועה. חזור על ההליך עם פילו הנותרים, ספריי בישול, תערובת עוף, קוקוס.
מניחים משולשים על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול; מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד חום זהוב.