קציצות עוף מוקפצות עם אספרגוס, בצלים אביביים וגרמולטה טרגונית
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? קציצות עוף מוקפצות עם אספרגוס, בצל אביב, וגרמולטה פטרוזיליה-טרגון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק ; חלקים לבנים, קציצות עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. מתכונים דומים: קציצות עוף מוקפצות עם אספרגוס, בצלים אביביים וגרמולטה טרגונית, בצל אדום קלוי עם גרמולטה רימון, כתום ופטרוזיליה, ו קציצות כבש באביב עם סלט תפוחי אדמה, שעועית טרגון.
הוראות
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה;לכסות gremolata ולהניח בצד.
חום heavylarge מחבת מעל חום בינוני גבוה.
Addsaffron ומערבבים עד כהה מעט, על30 שניות.
העברה לקערה אחרת; מגניב להתפורר זעפרן. לעשות קדימה: גרמולטה וזעפרן יכול להתבצע 2 hoursahead.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מפזרים עוף בקלילות עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן inheavy מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.עבודה בקבוצות והוספת עוד שמן מיותר, לבשל עוף עד חום קל ופשוט מבושל דרך, על צד 2 דקות. לארגן עוף על מגש; אוהלעם נייר כסף.
מוסיפים 1 כף שמן וחמאה לסמיםקילט.
מוסיפים חלקים לבנים וירוקים של onionsand sauté עד מתחיל לרכך, about4 דקות.
מפזרים coarsesalt ופלפל ו sauté 1 דקה.
Addbroth, להפחית את החום בינוני, ומבשל עד ירקות הם tenderand מרק מפחית ומעבה זיגוג, על 5 דקות. מערבבים בcrème fraîche andgremolata. מתבלים במלח ופלפל.באמצעות כף מחוררת, להעביר ירקות כדילפלוט, סידור סביב עוף.