קציצות עוף עם זית ירוק ורוטב מחבת דומדמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות עוף עם זית ירוק ורוטב דומדמניות פאן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 429 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף עם זית ירוק, דובדבן ורוטב פורט, קציצות חזיר עם סלסה דומדמניות, ו פילה מיניון עם דומדמניות אדומות-רוטב פלפל ירוק.
הוראות
במחבת גדולה מאוד, מחממים את השמן עד מנצנץ. קלות העונה קציצות עוף עם מלח ופלפל.
מוסיפים חצי מהקציצות למחבת ומבשלים מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד משחימים קלות בחוץ ולבן לאורך כל, כ 4 דקות.
להעביר את cutlets לצלחת. חזור עם קציצות שנותרו.
מוסיפים את השאלוט למחבת ומבשלים על חום מתון עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיף את המניה ומבשל במשך 30 שניות, מגרד את חתיכות השחמה.
להקציף את החרדל ומבשלים עד המניה צמצמה בחצי, על 3 דקות.
מוסיף את הזיתים, דומדמניות וצלפים ומבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 1 דקה. להחזיר את העוף וכל מיצים שנצברו למחבת ומבשלים רק עד התחמם, על 1 דקה.
תעביר את העוף לצלחות. את החום, לטאטא את החמאה לתוך הרוטב עד incorporated. כפית את רוטב הזית דומדמניות על קציצות העוף ומגישים מיד.