קציצות עוף עם עשבי תיבול
שקדי עוף עם עשבי תיבול עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי ל-Fodmap ו-30 שלם מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -43 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 331 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שקדי עוף בנפרד, פלפל גרוס גס, מרגרינה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק פלנק עם סלסה עשבי תיבול , שרימפס בגריל עם עשבים שום , ופצפוצי חומוס מרובי זרעים .
הוראות
הכנה: מחממים תנור ל-375 מעלות F. נקי: שטפו ידיים.
הסר את זיגוג הקרח המגן מהעוף הקפוא על ידי החזקה מתחת למים זורמים קרים למשך 1 עד 2 דקות. נקי: שטפו ידיים. בקערה קטנה מערבבים מרגרינה מומסת, אורגנו, רוזמרין, מרווה, מלח ופלפל.
מניחים שקדים קפואים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מברישים באופן שווה בכל תערובת עשבי התיבול.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 18 עד 22 דקות או עד שהמיץ הפנימי מתבהר. (או הכנס מדחום בשר לקריאה מיידית בחלק העבה ביותר של העוף. הטמפרטורה צריכה להיות 170 מעלות F.)
מגישים עוף עם תפוחי אדמה חדשים מאודים ושעועית ירוקה, אם רוצים.
לצנן: מקררים מיד את השאריות.