קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

קציצות עוף עם עשבי תיבול

קציצות עוף עם עשבי תיבול
שקדי עוף עם עשבי תיבול עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי ל-Fodmap ו-30 שלם מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -43 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 331 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שקדי עוף בנפרד, פלפל גרוס גס, מרגרינה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק פלנק עם סלסה עשבי תיבול , שרימפס בגריל עם עשבים שום , ופצפוצי חומוס מרובי זרעים .

הוראות

1
הכנה: מחממים תנור ל-375 מעלות F. נקי: שטפו ידיים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את זיגוג הקרח המגן מהעוף הקפוא על ידי החזקה מתחת למים זורמים קרים למשך 1 עד 2 דקות. נקי: שטפו ידיים. בקערה קטנה מערבבים מרגרינה מומסת, אורגנו, רוזמרין, מרווה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים שקדים קפואים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מברישים באופן שווה בכל תערובת עשבי התיבול.
3
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 18 עד 22 דקות או עד שהמיץ הפנימי מתבהר. (או הכנס מדחום בשר לקריאה מיידית בחלק העבה ביותר של העוף. הטמפרטורה צריכה להיות 170 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מגישים עוף עם תפוחי אדמה חדשים מאודים ושעועית ירוקה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
2
לצנן: מקררים מיד את השאריות.