אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קציצות עוף פולניות יכול להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 99 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גזר, פטרוזיליה, שמן זית כתית נוסף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-984 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציצות בשר עוף פולניות - 5 נקודות, מייק של פולני עוף חנוק, ו העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ קישואים, לקלף גזר ובצל. מגררים את הירקות עם פומפיה יד או מעבד מזון עם גריסת דיסק מצורף עם חורים בסדר. אני מציע להשתמש במעבד מזון, אתה יכול יד באח אם אתה מעדיף. אתה יכול לרכך את הבצל ולא לגרר אם אתה מעדיף, כל עוד אתה לרכך אותו מאוד fine.In קערת ערבוב, לשלב קישואים מגורדים, גזר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
פומפיה
2
להוסיף פירורי לחם, ביצה מוכה ותבלינים. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים עוף טחון ותרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מערבבים היטב עד משולב היטב. טופס את התערובת לתוך קציצות עם 1/4 כוס תערובת בשר כל. התערובת היא מעט דביקה; אני אוהב לרסס את הידיים שלי עם תרסיס שמן בישול קטן או מים לפני יצירת הקציצות. אם התערובת היא רכה מאוד או דביקה ואתה מתקשה להרכיב את הקציצות, להוסיף עוד פירורי לחם עד הקציצות הם עובש (הם צריכים להיות רכים ודביקים אבל עדיין עובש).
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
דַק-
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
5
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת חתוכה עם צדדים גבוהים ומכסה מעל חום בינוני. קציצות מטוגנות בשמן, 6-7 בכל פעם כדי למנוע צפיפות במחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים את הקציצות במשך 4 דקות בכל צד (8 דקות בסך הכל). כאשר סיים בישול, להסיר ולהניח בצד. המשך עד שכל הקציצות מבושלות ומשחימות, הוספת שמן זית יותר למחבת במידת הצורך כדי למנוע sticking.To הפוך את הרוטב, להוסיף גזר מגורר, בצל טחון, מלח, פלפל ופפריקה לאותו מחבת השתמשת לטגן את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טריים
גב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף עוד שמן במידת הצורך. לגרד כל חתיכות חומות מלמטה של המחבת כמו שאתה מבשל.מבשלים עד בצל רך שקוף, ולאחר מכן להוסיף מלאי. מבשלים במשך 15-20 דקות, או עד גזרי הגזר הם מאוד רך והרוטב הוא כתום. להתאים תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 מקלות בייגלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הקציצות המטוגנות לרוטב, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות. אם מוסיפים אפונה, לזרוק אותם לתוך הרוטב 5 דקות לפני סוף הבישול עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים