אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קציצות עוף פולניות יכול להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 99 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גזר, פטרוזיליה, שמן זית כתית נוסף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-984 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציצות בשר עוף פולניות - 5 נקודות, מייק של פולני עוף חנוק, ו העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ קישואים, לקלף גזר ובצל. מגררים את הירקות עם פומפיה יד או מעבד מזון עם גריסת דיסק מצורף עם חורים בסדר. אני מציע להשתמש במעבד מזון, אתה יכול יד באח אם אתה מעדיף. אתה יכול לרכך את הבצל ולא לגרר אם אתה מעדיף, כל עוד אתה לרכך אותו מאוד fine.In קערת ערבוב, לשלב קישואים מגורדים, גזר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
בשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
פומפיה
2
להוסיף פירורי לחם, ביצה מוכה ותבלינים. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
כמו למשל M&M's
3
מוסיפים עוף טחון ותרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מערבבים היטב עד משולב היטב. טופס את התערובת לתוך קציצות עם 1/4 כוס תערובת בשר כל. התערובת היא מעט דביקה; אני אוהב לרסס את הידיים שלי עם תרסיס שמן בישול קטן או מים לפני יצירת הקציצות. אם התערובת היא רכה מאוד או דביקה ואתה מתקשה להרכיב את הקציצות, להוסיף עוד פירורי לחם עד הקציצות הם עובש (הם צריכים להיות רכים ודביקים אבל עדיין עובש).
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת חתוכה עם צדדים גבוהים ומכסה מעל חום בינוני. קציצות מטוגנות בשמן, 6-7 בכל פעם כדי למנוע צפיפות במחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים את הקציצות במשך 4 דקות בכל צד (8 דקות בסך הכל). כאשר סיים בישול, להסיר ולהניח בצד. המשך עד שכל הקציצות מבושלות ומשחימות, הוספת שמן זית יותר למחבת במידת הצורך כדי למנוע sticking.To הפוך את הרוטב, להוסיף גזר מגורר, בצל טחון, מלח, פלפל ופפריקה לאותו מחבת השתמשת לטגן את הקציצות.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף עוד שמן במידת הצורך. לגרד כל חתיכות חומות מלמטה של המחבת כמו שאתה מבשל.מבשלים עד בצל רך שקוף, ולאחר מכן להוסיף מלאי. מבשלים במשך 15-20 דקות, או עד גזרי הגזר הם מאוד רך והרוטב הוא כתום. להתאים תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3 מקלות בייגלה
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הקציצות המטוגנות לרוטב, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות. אם מוסיפים אפונה, לזרוק אותם לתוך הרוטב 5 דקות לפני סוף הבישול עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים