קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות25
ציון בריאות3
מגזין

קציצות עוף פולניות

קציצות עוף פולניות
אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קציצות עוף פולניות יכול להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 99 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גזר, פטרוזיליה, שמן זית כתית נוסף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-984 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציצות בשר עוף פולניות - 5 נקודות, מייק של פולני עוף חנוק, ו העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ קישואים, לקלף גזר ובצל. מגררים את הירקות עם פומפיה יד או מעבד מזון עם גריסת דיסק מצורף עם חורים בסדר. אני מציע להשתמש במעבד מזון, אתה יכול יד באח אם אתה מעדיף. אתה יכול לרכך את הבצל ולא לגרר אם אתה מעדיף, כל עוד אתה לרכך אותו מאוד fine.In קערת ערבוב, לשלב קישואים מגורדים, גזר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר טחוןבשר טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
פומפיהפומפיה
2
להוסיף פירורי לחם, ביצה מוכה ותבלינים. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מוסיפים עוף טחון ותרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפיםרוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מערבבים היטב עד משולב היטב. טופס את התערובת לתוך קציצות עם 1/4 כוס תערובת בשר כל. התערובת היא מעט דביקה; אני אוהב לרסס את הידיים שלי עם תרסיס שמן בישול קטן או מים לפני יצירת הקציצות. אם התערובת היא רכה מאוד או דביקה ואתה מתקשה להרכיב את הקציצות, להוסיף עוד פירורי לחם עד הקציצות הם עובש (הם צריכים להיות רכים ודביקים אבל עדיין עובש).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת חתוכה עם צדדים גבוהים ומכסה מעל חום בינוני. קציצות מטוגנות בשמן, 6-7 בכל פעם כדי למנוע צפיפות במחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים את הקציצות במשך 4 דקות בכל צד (8 דקות בסך הכל). כאשר סיים בישול, להסיר ולהניח בצד. המשך עד שכל הקציצות מבושלות ומשחימות, הוספת שמן זית יותר למחבת במידת הצורך כדי למנוע sticking.To הפוך את הרוטב, להוסיף גזר מגורר, בצל טחון, מלח, פלפל ופפריקה לאותו מחבת השתמשת לטגן את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף עוד שמן במידת הצורך. לגרד כל חתיכות חומות מלמטה של המחבת כמו שאתה מבשל.מבשלים עד בצל רך שקוף, ולאחר מכן להוסיף מלאי. מבשלים במשך 15-20 דקות, או עד גזרי הגזר הם מאוד רך והרוטב הוא כתום. להתאים תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הקציצות המטוגנות לרוטב, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות. אם מוסיפים אפונה, לזרוק אותם לתוך הרוטב 5 דקות לפני סוף הבישול עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מגישים קציצות חמות ברוטב גזר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פשוטים ( או יותר במידת הצורך) - עבור ארוחת מצות שימוש פסחפירורי לחם פשוטים ( או יותר במידת הצורך) - עבור ארוחת מצות שימוש פסח1קטןגזר, מגורד בסדרגזר, מגורד בסדר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, גרוס בסדרגזר, גרוס בסדר0חתיכות טופי הית' ברנייר אורזנייר אורז1ביצה, הוכהביצה, הוכה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה (או יותר במידת הצורך)שמן זית כתית מעולה (או יותר במידת הצורך)25שרימפס וורידיםיד פומפיה או מעבד מזון עם מצורף דיסק רטוש עם חורים עדינים, קערות ערבוב, מחבת sauté גדולה עם צדדים גבוהים ומכסהיד פומפיה או מעבד מזון עם מצורף דיסק רטוש עם חורים עדינים, קערות ערבוב, מחבת sauté גדולה עם צדדים גבוהים ומכסה11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה קצוצה טרייה לקישוט (אופציונלי)פטרוזיליה קצוצה טרייה לקישוט (אופציונלי)4חתיכות טופי הית' ברשום כתוששום כתוש1חתיכות טופי הית' ברשקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עוף טחון (אני מעדיף בשר כהה)עוף טחון (אני מעדיף בשר כהה)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'הקרקע טורקיה, 85% רזההקרקע טורקיה, 85% רזה1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל, מגורד או טחון בסדר גמורבצל, מגורד או טחון בסדר גמור1קטןבצל, טחוןבצל, טחון1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואה (אופציונלי)אפונה קפואה (אופציונלי)0חתיכות טופי הית' ברפלפל (או יותר לפי הטעם)פלפל (או יותר לפי הטעם)1חתיכות טופי הית' ברמלח (או יותר לפי הטעם)מלח (או יותר לפי הטעם)1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1רבע גלוןציר עוף או ירקותציר עוף או ירקות1קטןקישואים, בסדר מגורדקישואים, בסדר מגורד