קציצות עוף פריכות עם אגסים, שאלוט, ותרד נבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח ופלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. מתכונים דומים: קציצות עוף פריכות עם רוטב שאלוט-אגס על תרד נבול, סלט תרד נבול עם שאלוט מקורמל, ו סלט תרד נבול עם אגסים אסיאתיים, גבינה כחולה ופקאנים.
הוראות
1
מניחים כל חזה עוף בין 2 יריעות של ניילון נצמד. באמצעות מחבת כבדה או פטיש, להלום את השדיים לעובי של 1/4 אינץ'. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל שחור טחון טרי ומעיל קל עם אבק של קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים 1 כף כל שמן זית וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר החמאה מתחילה לקצף, להוסיף שני חזה עוף ו saut¿n צד אחד עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. תסובב את חזה העוף ותתפנק ממנו עד שיתבשל תוך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מוסיף את שאלוט ואגסים למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שקוף קל וזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את מיץ לימון, חרדל, ציר עוף, וכל מיצים על הצלחת deglaze המחבת, גירוד כל חתיכות חומות על הקרקעית עם כף עץ. מבשלים עד הרוטב מפחית בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הקורנית הקצוצה והפטרוזיליה, ומערבבים בהדרגה את כף החמאה הנותרת עד שהיא פשוט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
עבור התרד, מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ואת השום פרוס למחבת סאוט גדולה. לחמם את השמן על חום גבוה. כאשר הוא חם מאוד, ולפני השום יש כל צבע, להוסיף את התרד ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך כ 2 דקות או עד התרד הוא ירוק בהיר מעט נבול. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא