קציצות עוף פריכות עם אגסים, שאלוט, ותרד נבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח ופלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. מתכונים דומים: קציצות עוף פריכות עם רוטב שאלוט-אגס על תרד נבול, סלט תרד נבול עם שאלוט מקורמל, ו סלט תרד נבול עם אגסים אסיאתיים, גבינה כחולה ופקאנים.
הוראות
1
מניחים כל חזה עוף בין 2 יריעות של ניילון נצמד. באמצעות מחבת כבדה או פטיש, להלום את השדיים לעובי של 1/4 אינץ'. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל שחור טחון טרי ומעיל קל עם אבק של קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים 1 כף כל שמן זית וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר החמאה מתחילה לקצף, להוסיף שני חזה עוף ו saut¿n צד אחד עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. תסובב את חזה העוף ותתפנק ממנו עד שיתבשל תוך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר את העוף לצלחת, להעלות את החום בינוני גבוה ולחזור עם כף אחרת כל אחד שמן זית וחמאה ואת 2 חזה עוף אחרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מוסיף את שאלוט ואגסים למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שקוף קל וזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את מיץ לימון, חרדל, ציר עוף, וכל מיצים על הצלחת deglaze המחבת, גירוד כל חתיכות חומות על הקרקעית עם כף עץ. מבשלים עד הרוטב מפחית בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הקורנית הקצוצה והפטרוזיליה, ומערבבים בהדרגה את כף החמאה הנותרת עד שהיא פשוט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
עבור התרד, מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ואת השום פרוס למחבת סאוט גדולה. לחמם את השמן על חום גבוה. כאשר הוא חם מאוד, ולפני השום יש כל צבע, להוסיף את התרד ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך כ 2 דקות או עד התרד הוא ירוק בהיר מעט נבול. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
סטייקים של ניו יורק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי לשרת, לחלק את התרד בין ארבע צלחות, הצבת תל על כל אחד. מעל התרד עם קציצת עוף וכפית את שאלוט ואת רוטב אגס מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)