קציצות עם רוטב ספגטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קציצות עם רוטב ספגטי. מתכון זה מכין 2 מנות עם 771 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, רוטב עגבניות, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מרהיב. נסו רוטב ספגטי עם כדורי בשר, ספגטי וקציצות ברוטב מרינדה, ו ספגטי עם קציצות ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר וחזיר על תערובת ומערבבים היטב. צורה לתוך 1-3 / 4-ב. ביצים.
מניחים קציצות על רשת משומנת בתבנית אפייה רדודה.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד שמדחום קורא 160; מסננים.
בינתיים, בסיר גדול, מטגנים בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב העגבניות והדבק, מים, פטרוזיליה, סוכר, בזיליקום ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף קציצות לרוטב; מבשלים 5 דקות יותר או עד שהם מחוממים.