קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

קציצות עם רוטב עגבניות גפן

קציצות עם רוטב עגבניות גפן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כדורי בשר עם רוטב עגבניות גפן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם בשר בקר, קורטוב של רוטב סויה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: רק מהגפן-טארט עגבניות וגבינה, Dolma Dalya-עלי גפן ממולאים עגבניות ופלפל אלג'ירי, ו גפן - סלט עגבניות בשלות עם Queso פרסקו, כוסברה, וסראנו.

הוראות

1
מחית את הבשר בקערה עם כפית, ואז עצה בבצל, תפוח, פלפל אדום אורגנו (ותבלינים אם אתה רוצה). מחית שוב לערבב הכל ביחד. עכשיו לערבב היטב עם הידיים שלך עד התערובת היא דביקה ולחלק ל 16 כדורים קטנים. תירגע במקרר בזמן שאתה מכין את הרוטב. אתה יכול לעשות אותם עד שלב זה 2 ימים קדימה, או להקפיא אותם.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תכין את הרוטב. לרכך את הבצל בסיר בינוני עם השמן. עצה בעגבניות ומבשלים בעדינות רבה, חשוף, במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיף את שאר החומרים למעט בזיליקום לבשל איטי לעוד 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מוסיפים את הבזיליקום ואת התזה של מים מהקומקום. עצה את התוכן של המחבת לתוך מעבד המזון ו whizz עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגלגלים בעדינות את כדורי הבשר בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מחממים כפית שמן במחבת חסינה ללא מקל, לנגב עם נייר מטבח, ולאחר מכן מוסיפים את כדורי הבשר ומטגנים בעדינות ולאט לאט על אש נמוכה במשך 10 דקות, הופכים אותם פעם אחת עם מלקחיים. (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות אם המחבת שלך היא לא גדולה מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מסננים את כל השומן העודף, יוצקים את הרוטב ומסיימים לבשל בתנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים עם מחית דלעת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי