קציצות פטריות הודו
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר הודו טחון, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קציצות הודו מוצרלה W / רוטב עגבניות מרלו בצל פטריות, הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו קציצות פטריות בשריות (מתכונים דומים).
הוראות
1 ראשית להתחיל עם כדורי הבשר. ממיסים את החמאה במחבת קטנה בחום בינוני.
מוסיפים את שאלוט טחון ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות עד מתרכך. מערבבים את השום הטחון ואת הפטריות. המשך לבשל על חום בינוני עד הפטריות מבושלים דרך ויתרו על כמה, אבל לא כל, של הלחות שלהם. תערבבי את הרבס דה פרובנס.
מניחים בקערה במהירות צמרמורת להתקרר.2 בקערת ערבוב גדולה, מניחים את טורקיה הקרקע, פטרוזיליה, חרדל דיז ' ון, חומץ בלסמי, גרידת לימון אם באמצעות, מיונז, מלח, פלפל שחור, ותערובת שאלוט פטריות מקורר. באמצעות הידיים הנקיות שלך בעדינות לערבב את טורקיה מרכיבים אחרים יחד עד בשילוב טוב. אל תתערבב יותר מדי. 3 טופס קציצות, 1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב, בהתאם להעדפה שלך. קציצות קטנות יותר עם להיות קל יותר לשמש כמתאבן ביס אחד, כדורי בשר גדולים יותר עבור המנה העיקרית.
מניחים כדורי בשר על מגש. 4
מחממים שמן זית במחבת sauté גדולה בחום בינוני עד בינוני. לאחר השמן חם, מניחים את כדורי הבשר במחבת, ומאפשר מקום סביב כל כדור בשר. אל תצטופפו במחבת; אם המחבת שלך היא לא מספיק גדולה, לבשל את כדורי הבשר בקבוצות. מבשלים בעדינות את כדורי הבשר, הופכים אותם לעתים קרובות, כך שהם מקבלים השחמה קלה על כל הצדדים. אם כדורי בשר הם לא בראונינג, להגדיל את החום צורב קצת. 5 רוטב אופציונלי.
מחממים כף שמן זית במחבת סאוטה בחום בינוני.
מוסיפים את הבצל טחון ומבשלים עד שקוף, על 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. דופק את עגבניות משומר במיצים שלהם בבלנדר או מעבד מזון עד קצוץ, אבל לא חלק לחלוטין.
מוסיפים את העגבניות לתערובת בצל שום. לבשל במשך עשר דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב.
מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.