קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קציצות פטריות הודו

קציצות פטריות הודו
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר הודו טחון, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קציצות הודו מוצרלה W / רוטב עגבניות מרלו בצל פטריות, הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו קציצות פטריות בשריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 ראשית להתחיל עם כדורי הבשר. ממיסים את החמאה במחבת קטנה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט טחון ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות עד מתרכך. מערבבים את השום הטחון ואת הפטריות. המשך לבשל על חום בינוני עד הפטריות מבושלים דרך ויתרו על כמה, אבל לא כל, של הלחות שלהם. תערבבי את הרבס דה פרובנס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
הסר מהחום.
4
מניחים בקערה במהירות צמרמורת להתקרר.2 בקערת ערבוב גדולה, מניחים את טורקיה הקרקע, פטרוזיליה, חרדל דיז ' ון, חומץ בלסמי, גרידת לימון אם באמצעות, מיונז, מלח, פלפל שחור, ותערובת שאלוט פטריות מקורר. באמצעות הידיים הנקיות שלך בעדינות לערבב את טורקיה מרכיבים אחרים יחד עד בשילוב טוב. אל תתערבב יותר מדי. 3 טופס קציצות, 1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב, בהתאם להעדפה שלך. קציצות קטנות יותר עם להיות קל יותר לשמש כמתאבן ביס אחד, כדורי בשר גדולים יותר עבור המנה העיקרית.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
הודו טחוןהודו טחון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מניחים כדורי בשר על מגש. 4
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
מחממים שמן זית במחבת sauté גדולה בחום בינוני עד בינוני. לאחר השמן חם, מניחים את כדורי הבשר במחבת, ומאפשר מקום סביב כל כדור בשר. אל תצטופפו במחבת; אם המחבת שלך היא לא מספיק גדולה, לבשל את כדורי הבשר בקבוצות. מבשלים בעדינות את כדורי הבשר, הופכים אותם לעתים קרובות, כך שהם מקבלים השחמה קלה על כל הצדדים. אם כדורי בשר הם לא בראונינג, להגדיל את החום צורב קצת. 5 רוטב אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים כף שמן זית במחבת סאוטה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הבצל טחון ומבשלים עד שקוף, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. דופק את עגבניות משומר במיצים שלהם בבלנדר או מעבד מזון עד קצוץ, אבל לא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את העגבניות לתערובת בצל שום. לבשל במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
12
מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר הודו טחון (אנחנו מעדיפים בשר ירך)בשר הודו טחון (אנחנו מעדיפים בשר ירך)1חתיכות טופי הית' ברשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות מקולפות שלמותעגבניות מקולפות שלמות1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טרייה קצוצה (ועוד לפזר מעל כאשר אתה משרת)פטרוזיליה טרייה קצוצה (ועוד לפזר מעל כאשר אתה משרת)2חתיכות טופי הית' ברשיני שום טחוןשיני שום טחון1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1אוראו ממולאים כפוליםherbes de Provenceherbes de Provence1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשרמלח כשר0חתיכות טופי הית' ברלימון גרידת (אופציונלי, אם יש לך את זה להשתמש בו)לימון גרידת (אופציונלי, אם יש לך את זה להשתמש בו)11 כף אורגנו מיובש2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות (תערובת של שיטאקה וקרמני), קצוץ דקפטריות (תערובת של שיטאקה וקרמני), קצוץ דק11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון16שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם11 כף אורגנו מיובששאלוט גדולה, טחון (אודותשאלוט גדולה, טחון (אודות