קציצות קישואים עם פטה
קציצות קישואים עם פטה יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 261 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לכם שמיר, שמן זית, קישואים בצפיפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות קישואים עם פטה, קציצות קישואים עם פטה, ו פטה & קציצות תרד קוסקוס.
הוראות
לזרוק קישואים 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
העבר לסננת. לחץ על עודף נוזל; מקום קישואים בקערה יבשה.
מערבבים ביצה, חלמון, 1/2 כוס קמח, גבינה, ו 1/2 כפית מלח.
מערבבים פטרוזיליה, בצל ושמיר. אם הבלילה רטובה מאוד, להוסיף עוד קמח על ידי כפות.
חום 2 כפות שמן זית ו 2 כפות שמן תירס במחבת גדולה מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות, ירידה הבלילה על ידי כף מעוגלתתופסים למחבת. קציצות מטוגנות עד להזהבה, 5 דקות לכל צד, ומוסיפות שמן זית ושמן תירס לפי הצורך.
העבר למגבות נייר. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.
מניחים על תבנית אפייה, מכסים ומקררים. לחמם מחדש חשף ב 350°f תנור 12 דקות.