קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות

קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות
קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פרמזן, פטרוזיליה שטוחה, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קציצות אורז ונקניק עם רוטב עגבניות, קציצות ריזוטו, ו קציצות ריזוטו: ארנסיני די ריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את ריזוטו עם פרמזן, שמנת, עשבי תיבול, חלמון ביצה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חותכים את הגבינה ל -16 קוביות. לגרוף על 3 כף של תערובת הריזוטו ולארוז אותו סביב קוביית גבינה כדי להפוך את קרוקט, כדור בגודל של כדור פינג פונג. חזור על טופס 16 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
שים את הקמח, ביצה לשטוף, ופירורי לחם ב 3 קערות נפרדות. לדלות את croquettes בקמח, לטבול את הביצה לשטוף, לגלגל את פירורי הלחם. צ ' יל ביסודיות, 2-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים שמן לסיר גבוה לעומק של 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד שהוא רושם 191° על מדחום עמוק. מטגנים בשמן עמוק את קציצות בקבוצות, ללא צפיפות, עד שהם משחימים באופן שווה, 4-5 דקות. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מגישים על בריכה של רוטב עגבניות מחומם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
7
From Cooking at Home by The Culinary Institute of America, © 2003 John Wiley & Sons, Inc.