קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות

קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות
קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פרמזן, פטרוזיליה שטוחה, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קציצות אורז ונקניק עם רוטב עגבניות, קציצות ריזוטו, ו קציצות ריזוטו: ארנסיני די ריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את ריזוטו עם פרמזן, שמנת, עשבי תיבול, חלמון ביצה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים את הגבינה ל -16 קוביות. לגרוף על 3 כף של תערובת הריזוטו ולארוז אותו סביב קוביית גבינה כדי להפוך את קרוקט, כדור בגודל של כדור פינג פונג. חזור על טופס 16 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
שים את הקמח, ביצה לשטוף, ופירורי לחם ב 3 קערות נפרדות. לדלות את croquettes בקמח, לטבול את הביצה לשטוף, לגלגל את פירורי הלחם. צ ' יל ביסודיות, 2-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים שמן לסיר גבוה לעומק של 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד שהוא רושם 191° על מדחום עמוק. מטגנים בשמן עמוק את קציצות בקבוצות, ללא צפיפות, עד שהם משחימים באופן שווה, 4-5 דקות. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מגישים על בריכה של רוטב עגבניות מחומם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
From Cooking at Home by The Culinary Institute of America, © 2003 John Wiley & Sons, Inc.