קציצות רסק תפוחים של סבתא
קציצות רסק התפוחים של סבתא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. אם יש לכם חלב, קרם מרוכז של מרק סלרי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . נסו קציצות רסק תפוחים של סבתא, קציצות רסק תפוחים, ו סבתא Maronis קציצות 100 שנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא את הביצה והחלב יחד בקערה גדולה, ומערבבים בקרוטונים. אפשר קרוטונים לספוג את תערובת החלב במשך כ 2 דקות. מערבבים קלות את רסק התפוחים, בצל, שום, גבינת צ ' דר, ומלח ופלפל, ומערבבים בבשר טחון עם הידיים עד שילוב יסודי. טופס תערובת הבשר לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים, ומניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה. באותה קערה, להקציף יחד את הקרם של מרק סלרי עם חלב התאדה.
יוצקים את הרוטב על כדורי הבשר.
אופים, חשופים, בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע ומעובה והבשר כבר לא ורוד באמצע, כ -45 דקות.
מפזרים גבינת פרמזן 15 דקות לפני סוף האפייה, ואופים עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים. מדחום שקורא מיידית מוכנס למרכז של כדור בשר צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).