קציצות שבדיות קלות ותפוחי אדמה מרוסקים
קציצות שבדיות קלות ותפוחי אדמה מרוסקים יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 951 קלוריות. אם יש לכם פטרוזיליה עלה שטוח, אגוז מוסקט הקרקע, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 30 דקות. נסו כדורי בשר שוודיים קלים, כדורי בשר שוודיים קלים, ו כדורי בשר שוודיים קלים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר, ולכסות על ידי סנטימטר של מים. מתבלים במלח ומרתיחים עד למכרז, כ -10 דקות.
בקערה גדולה, לערבב בעדינות את בשר נקניק, פירורי לחם, 1/4 כוס חלב, 1/4 כפית אגוז מוסקט או allspice, ו 1/2 כפית פלפל. באמצעות ידיים רטובות או כף, לחלק תערובת לתוך 20 כדורים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים כדורי בשר וחומים מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מוסיפים מרק, מכסים את הסיר, ומבשלים עד כדורי הבשר מבושלים דרך, על 10 דקות.
מוסיף את אגוז מוסקט או allspice הנותרים 2 כפות קרם קרם או שמנת חמוצה. מערבבים לשלב ומבשלים עד הרוטב מתעבה קלות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לנקז את תפוחי האדמה, ולחזור לסיר החם שלהם.
מוסיפים 6 כפות חלב ו 1/4 כוס של קרם fraîche או שמנת חמוצה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים חצי פטרוזיליה, אם משתמשים, ומרסקים את תפוחי האדמה. צלחת תפוחי האדמה, ויוצקים את כדורי הבשר ורוטב מעל. למעלה עם הפטרוזיליה הנותרת.