קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קציצות תפוחי אדמה בטעם ליים (Bondas)

קציצות תפוחי אדמה בטעם ליים (Bondas)
קציצות תפוחי אדמה בטעם ליים (Bondas) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עיסת תמרינדי, צ'ילי קאיין, זרעי חרדל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה בטעם לימון, עוגת גבינה בטעם לימון, ו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מחית תפוחי אדמה; להפריש. במחבת 6 אינץ', חום 1 כף שמן זרעי חרדל על חום בינוני גבוה. ברגע שהזרע מתחיל להתפוצץ, כסה את המחבת והמתן עד שהחבטות ייפסקו.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף 2 כפות עדשים שחורות; מוקפץ על 30 שניות או עד חום זהוב; להסיר מן החום. מערבבים 1 כפית מלח, 1/4 כפית כורכום, מיץ לימון, כרחי, כוסברה ו 2 עד 3 צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
עדשים שחורותעדשים שחורות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כורכוםכורכום
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים לתפוחי אדמה; מערבבים היטב. צורה לשמונה עשרה 1 1/2 אינץ ' כדורים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
כדי להכין קמח שעועית גרבנזו (bésan), מניחים פולי גרבנזו יבשים בתבלינים או במטחנת קפה; טוחנים עד שהם נראים כמו פלפל שחור טחון בצפיפות. לנפות אותו דרך מסננת בסדר רשת או מסננת קמח. דגנים גדולים יותר שנותרו במסננת ניתן reground. אין להשתמש בבלנדר או מעבד מזון כי זה לא יהיה לטחון את השעועית לתוך מרקם עדין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
חומוס מיובשחומוס מיובש
קמח חומוסקמח חומוס
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
נפהנפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
כדי להפוך את הבלילה, בקערה בינונית, לערבב קמח שעועית גרבנזו, 1/2 כפית מלח, סודה לשתיה ו 1/4 כפית כורכום. מקציפים ב 1/2 כוס מים, באמצעות חוט להקציף, כדי להפוך חלק, הבלילה פנקייק דמוי (להוסיף מים נוספים במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כורכוםכורכום
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
ב ווק או תנור הולנדי, שמן חום (2 עד 3 אינץ ' עמוק) תנור מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מוכנס שמן קורא 350 ° F. לטבול עד 8 כדורי תפוחי אדמה לתוך הבלילה כדי מעיל; בזהירות במקום בשמן חם. מטגנים 5 עד 7 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. חזור עם כדורי תפוחי אדמה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
כדי להפוך קוקוס טרי מגורר, לשטוף קוקוס ביסודיות כדי להסיר כל אבק או לכלוך מן הקליפה; להתייבש טפיחה. לנקב את העיניים עם דוקרן קרח או שיפוד חסון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מסננים נוזל לתוך מיכל. (הנוזל טעים לשתות והוא יכול להיות מאוחסן במקרר במיכל מכוסה עד 24 שעות.) הקש קוקוס בתקיפות בכל רחבי עם פטיש או פטיש בשר כבד. זה בדרך כלל מתפצל פתוח לאורכו. להב עבודה של סכין קהה או עגולה בין בשר לבן וקליפה קשה. לדחוף סכין לתוך פגז ממך, עם טוויסט של פרק כף היד, הבשר צריך לקפוץ החוצה. לקלף עור דק, חום כהה מבשר קוקוס לבן, באמצעות סכין קילוף או מקלף ירקות. לגרוס את בשר הקוקוס במעבד מזון או על חורים גדולים של פומפיה ארבע צדדית. קוקוס בינוני אחד מניב 2 עד 3 כוסות קוקוס מגורר; השתמש 1 כוס למתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פומפיהפומפיה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
כדי להפוך chutney, בבלנדר, מקום 1 כוס קוקוס מגורר, 3/4 כוס מים, 1 כף כוסברה, עיסת תמרינד, 1/2 כפית מלח ו 2 עד 3 צ ' ילי. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
העברה לקערה קטנה; להפריש. (Chutney יהיה להתעבות כפי שהוא עומד; אם הוא הופך להיות עבה מדי, מערבבים במים נוספים עד שהוא מגיע עקביות הרצוי.)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
במחבת 6 אינץ', שמן חום זרעי חרדל מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהזרע מתחיל להתפוצץ, כסה את המחבת והמתן עד שהחבטות ייפסקו.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
הוסף עדשים 1 כף; מוקפץ כ -30 שניות או עד עדשים זהובות חום.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
14
יוצקים תערובת שמן חם על צ ' אטני; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
15
מגישים קציצות רגיל או עם צ ' אטני. Chutney יכול להיות מאוחסן, מכוסה היטב, במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות