אם יש לך רוטב סויה, סוכר חום, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קציצות חזיר ותפוח, קציצות חזיר ותפוחים אפויים (גארי רודס), ו קציצות חזיר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים 1/4 כוס מים חמים על הפטריות; מאפשרים להשרות עד הפטריות יש rehydrated, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
4
מסננים, שומרים את המים, ומניחים את הפטריות והמים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
שלב את חזיר הקרקע, גזר, בצל, שום, 2 כפות רוטב סויה, פטריות סחוט, ואת ביצה לבן בקערה גדולה; לערבב עם הידיים עד בשילוב שווה. טופס את התערובת לתוך 16 כדורי בשר; לארגן את תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץ
גב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים את המים השמורים מן הפטריות, רסק תפוחים, 1/4 כוס מים, סירופ מייפל, 2 כפות של רוטב סויה, וסוכר חום יחד בקערה; לשפוך על כדורי הבשר. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.