קציצות תפוחים חזיר
אם יש לך רוטב סויה, סוכר חום, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קציצות חזיר ותפוח, קציצות חזיר ותפוחים אפויים (גארי רודס), ו קציצות חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול.
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה.
יוצקים 1/4 כוס מים חמים על הפטריות; מאפשרים להשרות עד הפטריות יש rehydrated, כ 30 דקות.
מסננים, שומרים את המים, ומניחים את הפטריות והמים בצד.
שלב את חזיר הקרקע, גזר, בצל, שום, 2 כפות רוטב סויה, פטריות סחוט, ואת ביצה לבן בקערה גדולה; לערבב עם הידיים עד בשילוב שווה. טופס את התערובת לתוך 16 כדורי בשר; לארגן את תבנית אפייה מוכן.
מערבבים את המים השמורים מן הפטריות, רסק תפוחים, 1/4 כוס מים, סירופ מייפל, 2 כפות של רוטב סויה, וסוכר חום יחד בקערה; לשפוך על כדורי הבשר. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר את נייר הכסף מן המנה ולהמשיך לאפות עד כדורי הבשר מבושלים דרך כבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות יותר.