קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

קציצות תפוחים חזיר

קציצות תפוחים חזיר
אם יש לך רוטב סויה, סוכר חום, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קציצות חזיר ותפוח, קציצות חזיר ותפוחים אפויים (גארי רודס), ו קציצות חזיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים 1/4 כוס מים חמים על הפטריות; מאפשרים להשרות עד הפטריות יש rehydrated, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מסננים, שומרים את המים, ומניחים את הפטריות והמים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
שלב את חזיר הקרקע, גזר, בצל, שום, 2 כפות רוטב סויה, פטריות סחוט, ואת ביצה לבן בקערה גדולה; לערבב עם הידיים עד בשילוב שווה. טופס את התערובת לתוך 16 כדורי בשר; לארגן את תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים את המים השמורים מן הפטריות, רסק תפוחים, 1/4 כוס מים, סירופ מייפל, 2 כפות של רוטב סויה, וסוכר חום יחד בקערה; לשפוך על כדורי הבשר. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את נייר הכסף מן המנה ולהמשיך לאפות עד כדורי הבשר מבושלים דרך כבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ