קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

קציצות תפוחים חזיר

קציצות תפוחים חזיר
אם יש לך רוטב סויה, סוכר חום, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קציצות חזיר ותפוח, קציצות חזיר ותפוחים אפויים (גארי רודס), ו קציצות חזיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים 1/4 כוס מים חמים על הפטריות; מאפשרים להשרות עד הפטריות יש rehydrated, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
4
מסננים, שומרים את המים, ומניחים את הפטריות והמים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
שלב את חזיר הקרקע, גזר, בצל, שום, 2 כפות רוטב סויה, פטריות סחוט, ואת ביצה לבן בקערה גדולה; לערבב עם הידיים עד בשילוב שווה. טופס את התערובת לתוך 16 כדורי בשר; לארגן את תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים את המים השמורים מן הפטריות, רסק תפוחים, 1/4 כוס מים, סירופ מייפל, 2 כפות של רוטב סויה, וסוכר חום יחד בקערה; לשפוך על כדורי הבשר. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את נייר הכסף מן המנה ולהמשיך לאפות עד כדורי הבשר מבושלים דרך כבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®