קציצת גריל נמס
קציצת גריל נמס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 777 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר ופלפל, לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו פטי נמס עם בצל צלוי, פטי בגריל נמס עם בצל חנוק, ו פטריות ופטי השוויצרית נמס: כריכים בגריל לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
אור ארובה גדולה 2/3 מלא גחלים לשרוף עד גחלים מכוסים אפר אפור.
מורחים באופן שווה על פני 1/2 של באח פחם.
מקום בישול באח מעל, מכסה גריל, ולחמם מראש במשך 5 דקות. לגרד סורגים גריל נקי עם מברשת. לשפשף בצל באופן שווה עם שמן. צור בשר לשני קציצות אפילו על 5 אינץ 'רחב 1/2 אינץ' עבה. בצל עונה ובשר בקר מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
בצל גריל ובשר על הצד החם של הגריל עד חרוך היטב בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך ומבשל עד חרוך בצד השני, על 2 דקות יותר. מרכז קציצות המבורגר צריך להירשם סביב 43° על מדחום מיידי לקרוא.
העברה לצד מגניב של הגריל.
מניחים פרוסות לחם לאורך מרכז הגריל ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד קלוי קלות בצד הראשון, על 2 דקות. פרוסות לחם הפוך כך בצד קלוי הוא למעלה ומניח 1 פרוסת גבינה כל אחד על שניים מהם.
מניחים קציצת המבורגר על גבי גבינה. למעלה עם בצל, עוד פרוסת גבינה, ושאר פרוסות לחם, בצד קלוי פונה פנימה.
מכסים ומבשלים, פותחים כיסוי כל דקה בערך כדי להפוך כריכים עד קלויים היטב משני הצדדים ומרכז רשם בשר 130 עד 140 ° F.
הסר מן הגריל, לאפשר לנוח במשך חמש דקות, ולאחר מכן לשרת.