קציצת החזיר של חדר האוכל עם גבינת צ'דר וחמאת טבסקו
צלעות החזיר של חדר האוכל עם גבינת צ'דר וחמאת טבסקו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לכם גרגרי אבן טחון, שאלוט, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו טבסקו-עוגיות צ'דר, גבינת צ'דר לבנה עם חמאת אנצ' ו צ'ילה, ו צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סוכר חום, מלח ורוד, גרגרי ערער, פפריקה, כל התבלינים, כפית קאיין, חלקי מקל קינמון ועלים ביי לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כָּתֵף
גב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
להוסיף 2 כוסות מים חמים; ערבוב התערובת עד הסוכר והמלח הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים 6 כוסות מים קרים, מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1
מחממים 1 כפית שמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך, על 5 דקות. לגרד אותם לתוך קערה קטנה כדי להתקרר לחלוטין. מערבבים ב 8 כפות חמאה מרוכך טבסקו; לערבב ביסודיות. לעצב את החמאה לתוך יומן על פיסת פלסטיק לעטוף. לעטוף אותו בחוזקה להקפיא. השתמש בתוך 2 שבועות.Sous vide: למלא מכונת Sous Vide עם מים חמים. כוון אותו ל-138 מעלות צלזיוס לחזיר בינוני-נדיר.
הסר את הצלעות מן המלח, לשטוף אותם במים קרים להתייבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4
4
מניחים כל אחד לתוך נרתיק ואקום, בעקבות הוראות היצרנים. לטבול את שקיות במים ומבשלים לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.ברגע שהם יגיעו לטמפרטורה הנכונה, להסיר את המים. אתה יכול עכשיו לצלול אותם במים כדי להתקרר ולאחר מכן לאחסן במקרר עד מוכן גריל או שאתה יכול להסיר אותם מהכיסים, שמירת כל מיצים שהצטברו, וגריל אותם מיד.הפוך את הירוקים: במחבת גבוהה צדדית גדולה, חום 1 כף חמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ירוק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
5
מוסיפים בצל חתוך לקוביות, ו לטגן עד שקוף ומתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את ירקות חרדל מוכן, ומפזרים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פפרונצ'יני, לקישוט
ירוק
7
ברגע שהם מתחילים לנבול להוסיף 1 ציר עוף כוס. לזרוק עד הירוקים הם נבולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ירוק
8
מוסיפים את החומץ, מכסים ומניחים בצד במקום חם.הפוך את גריסים: להביא הנותרים 5 כוסות ציר עוף לרתיחה ב 4-qt. סיר מעל חום גבוה. בהדרגה לטאטא גרגרים; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא כל הזמן במשך כ 5 דקות. המשך לבשל עד במכרז לטאטא מדי פעם, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מסירים מחום ומערבבים בצ ' דר, חצי וחצי, נותרים 3 כפות חמאה, נשאר קאיין, ומתבלים במלח ופלפל. לכסות ולהניח בצד במקום חם.גריל את הצלעות: להכין גריל פחם או גז לצלייה ישירה על חום בינוני גבוה. גריל העונה עם מגבת טבול בשמן צמחי (להשתמש מלקחיים לבטיחות).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מניחים את הצלעות על הגריל עד חרוך קלות בצד החיצוני, על 2 דקות. סובב את הצלעות וחזור. המטרה שלך היא חרוכה מבחוץ אבל רק התחמם מבפנים כי הם כבר מבושלים על הפנים כדי מושלם doneness.To לשרת: לחמם בעדינות ולשחרר את גריסים עם קצת מים במידת הצורך. כפית כמה על 6 צלחות הגשה ומעל כל אחד עם achop. למעלה כל קוצצים עם פרוסת חמאת טבסקו ולטפטף כמה מיצי בשר להפריש.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.