קציצת החזיר של חדר האוכל עם גבינת צ'דר וחמאת טבסקו
צלעות החזיר של חדר האוכל עם גבינת צ'דר וחמאת טבסקו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לכם גרגרי אבן טחון, שאלוט, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו טבסקו-עוגיות צ'דר, גבינת צ'דר לבנה עם חמאת אנצ' ו צ'ילה, ו צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סוכר חום, מלח ורוד, גרגרי ערער, פפריקה, כל התבלינים, כפית קאיין, חלקי מקל קינמון ועלים ביי לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חבילת Milk Duds
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טריים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
להוסיף 2 כוסות מים חמים; ערבוב התערובת עד הסוכר והמלח הוא מומס.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך, על 5 דקות. לגרד אותם לתוך קערה קטנה כדי להתקרר לחלוטין. מערבבים ב 8 כפות חמאה מרוכך טבסקו; לערבב ביסודיות. לעצב את החמאה לתוך יומן על פיסת פלסטיק לעטוף. לעטוף אותו בחוזקה להקפיא. השתמש בתוך 2 שבועות.Sous vide: למלא מכונת Sous Vide עם מים חמים. כוון אותו ל-138 מעלות צלזיוס לחזיר בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רוטב טבסקו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-o
3
הסר את הצלעות מן המלח, לשטוף אותם במים קרים להתייבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחת
4
מניחים כל אחד לתוך נרתיק ואקום, בעקבות הוראות היצרנים. לטבול את שקיות במים ומבשלים לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.ברגע שהם יגיעו לטמפרטורה הנכונה, להסיר את המים. אתה יכול עכשיו לצלול אותם במים כדי להתקרר ולאחר מכן לאחסן במקרר עד מוכן גריל או שאתה יכול להסיר אותם מהכיסים, שמירת כל מיצים שהצטברו, וגריל אותם מיד.הפוך את הירוקים: במחבת גבוהה צדדית גדולה, חום 1 כף חמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ירוק
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מוסיפים בצל חתוך לקוביות, ו לטגן עד שקוף ומתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את ירקות חרדל מוכן, ומפזרים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירוק
7
ברגע שהם מתחילים לנבול להוסיף 1 ציר עוף כוס. לזרוק עד הירוקים הם נבולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ירוק
8
מוסיפים את החומץ, מכסים ומניחים בצד במקום חם.הפוך את גריסים: להביא הנותרים 5 כוסות ציר עוף לרתיחה ב 4-qt. סיר מעל חום גבוה. בהדרגה לטאטא גרגרים; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא כל הזמן במשך כ 5 דקות. המשך לבשל עד במכרז לטאטא מדי פעם, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מסירים מחום ומערבבים בצ ' דר, חצי וחצי, נותרים 3 כפות חמאה, נשאר קאיין, ומתבלים במלח ופלפל. לכסות ולהניח בצד במקום חם.גריל את הצלעות: להכין גריל פחם או גז לצלייה ישירה על חום בינוני גבוה. גריל העונה עם מגבת טבול בשמן צמחי (להשתמש מלקחיים לבטיחות).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מניחים את הצלעות על הגריל עד חרוך קלות בצד החיצוני, על 2 דקות. סובב את הצלעות וחזור. המטרה שלך היא חרוכה מבחוץ אבל רק התחמם מבפנים כי הם כבר מבושלים על הפנים כדי מושלם doneness.To לשרת: לחמם בעדינות ולשחרר את גריסים עם קצת מים במידת הצורך. כפית כמה על 6 צלחות הגשה ומעל כל אחד עם achop. למעלה כל קוצצים עם פרוסת חמאת טבסקו ולטפטף כמה מיצי בשר להפריש.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.