קציר בשר חזיר לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציר בשר חזיר לאפות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 445 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן זית, בצל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו All-In-One בשר חזיר צ'ופ אופים, אופים צלעות חזיר, ו אופים צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 218°. תרסיס 15x10 אינץ תבנית אפייה עם צדדים עם תרסיס בישול nonstick. בקערה גדולה, לשלב שמן, מרווה, מיורן, תערובת שום פלפל ומלח מתובל; לערבב היטב.
מברשת קצת תערובת על שני הצדדים של צלעות חזיר.
מניחים צלעות חזיר בפינות של מחבת מרוסס.
מוסיפים סקווש, פלפל ובצל לתערובת הנותרת בקערה; זורקים למעיל. מסדרים ירקות במחבת עם צלעות חזיר.
אופים ב 218°. במשך 35 עד 40 דקות או עד צלעות חזיר הם כבר לא ורוד במרכז סקווש הוא רך, הופך צלעות ערבוב ירקות פעם אחת.