קציר חמין תירס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 12 . מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, חלב, פלפל ופטריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, וזה טוב. קציר חמין תירס, קציר חמין עוף תירס, ו קציר סתיו תירס צמחוני וחמין חמאה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את התירס בסגנון שמנת, תירס גרעין, תפוחי אדמה, מרק ופטריות. מערבבים חלב.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
3
מוסיפים פלפלים ירוקים ואדומים. מתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5
מקשטים עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, 3 כפות חרדל יבש,, סוג פריט בתפריט
שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן הם הבחירות המובילות שלי לחמין תירס. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מחזורים גלדיאטור שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.