קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 33 דק.
מנות29
ציון בריאות5
מגזין

קציר פוקצ'יה

קציר פוקצ'יה
צריך הר ד ' אובר צמחוני? קציר פוקצ'יה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 29 מנות סועדים. אם יש לכם שמרים, ביצה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 33 דקות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: פוקצ'יה בצל אדום לשניים, פוקצ'יה פנינו, ו פוקצ'יה טימין שום.

הוראות

1
בקערה גדולה או בקערת העבודה של מערבל חשמלי ממיסים את השמרים בחלב ומוסיפים 1 כף סוכר ו -1 כוס מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים היטב, מכסים קערה במגבת תה ומניחים לעמוד במקום חמים כ-15 דקות להפעלת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים בצק תפח במיקסר, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
קחו מחבת מטגן גדולה וחממו אותה יבשה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים פנימה 1 כוס שמן הזית ומוסיפים רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6
מוסיפים ענבים, צימוקים, מערבבים יחד ומאפשרים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ענביםענבים
7
מתחילים לערבב את הבצק, לאט, ומערבבים עוד 4 כוסות קמח לתערובת השמרים עם חיבור וו הבצק, ואז מוסיפים קורט מלח אפור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים מחצית מתערובת שמן הזית/ענבים לבצק. ללוש עד לקבלת תערובת חלקה בידיים. יוצרים את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ענביםענבים
9
מניחים מעט שמן זית בקערה גדולה לציפוי הדפנות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מניחים כדור בצק לקערה, ומכסים במגבת תה. מכסים במגבת לחה ולאפשר לעלות במקרר עד הוכפל בתפזורת על 45 דקות, או עד לילה לעלייה מלאה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
למחרת, לקחת את הבצק עלה, ומניחים בקערה ערבוב. עם עוד שמן זית מתערובת הענבים / צימוקים, לחץ את הבצק למטה לדיסק שטוח עם עקב היד. בעזרת קצות האצבעות דחפו את הבצק למלבן. ניתן לגלגל את הבצק אך הלחץ יפיק לחם כבד יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מעבירים את הבצק לתבנית ומברישים עם יתרת 1/3 כוס שמן הזית. מכסים במגבת תה, ומניחים לתפוח שוב עד להכפלה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
13
כדי לאפות, מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
אופים 15 דקות ואז מוציאים מהתנור ומברישים עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
מפזרים את תערובת הענבים שנותרה ואז את יתרת הסוכר. מעל גרידת לימון ומסיימים במעט מלח גס. מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עד להזהבה מלמעלה ופריך בתחתית, בערך 7 או 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ענביםענבים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
מניחים להתקרר בתבנית לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'