תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל תפוחי אדמה קציר. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. זה מושלם עבור סתיו. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, בצלים ירוקים, פימינטוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו קציר תבשיל ירקות, קציר תבשיל סקווש, ו קציר תבשיל פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה ועלי דפנה בתנור הולנדי או קומקום גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
3
מניחים במקפיא (עדיין מכוסה על ידי מי הבישול) במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים תפוחי אדמה; לקלף באח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
מקום 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
טפטוף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8
בקערה גדולה, לשלב את השמנת החמוצה, מרק, 1 כוס גבינה, פימינטוס ובצל; להפיץ על תפוחי אדמה.