קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קצפת בטטה

קצפת בטטה
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו בטטות, קמח, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די טוב. מתכונים דומים: מוך בטטה בורבון, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הפירה בטטה, סוכר לבן, ביצים, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, וניל וקוקוס פתיתי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
בטטהבטטה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ונילוניל
ביצהביצה
3
מניחים בחום הוכחה 2 תבשיל תבשיל בגודל ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
עם מזלג לערבב את הסוכר החום, קמח, פקאנים ואת 1/3 כוס הנותרים של חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מפזרים מעל החלק העליון של תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור