קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

קצפת ג'לי צנצנות

קצפת ג'לי צנצנות
אם יש לכם ג'לי ג' לטין, קוביות קרח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. פאי תפוחים בצנצנות / פאי דובדבנים בצנצנות, צנצנות, בדיוק בזמן, ו צנצנות הקאפקייקס של סמורס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מוסיפים 3/4 כוס מים רותחים ל -1 קילו. תערובת ג ' לטין בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף מספיק קרח כדי 1/2 כוס מים קרים כדי למדוד 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
מוסיפים לג ' לטין מומס; מערבבים עד להסמכה קלה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
הסר כל קרח שלא נמס. מקררים 30 דקות. או עד מעובה אבל לא סט.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
מקציפים עם מיקסר במהירות גבוהה 2 דקות. או עד להכפלת נפח. כפית לתוך 12 (8-עוז.) צנצנות ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
חזור על הפעולה עם כל טעם ג ' לטין שנותר ליצירת סך של 4 שכבות, בקירור לאחר כל שכבה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
מקררים 1 שעה או עד המשרד.