קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם דבש
קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם דבש עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 10 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, דבש, בטטות אדומות עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: קצפת בטטות ובננות עם דבש, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ובננות עם דבש, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים בחרדל דבש.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. פירס תפוחי אדמה מתוקים בכל רחבי עם מזלג.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה מעוטרת. צלי עד תפוחי אדמה רכים מאוד, על 1 שעה 45 דקות.
הסר תפוחי אדמה מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף תפוחי אדמה ומניחים בשר בקערת ערבוב; מוסיפים חמאה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד התערובת היא רכה וחלק.
מערבבים ב 2 כפות דבש. מתבלים עם מלח ופלפל ועוד דבש על ידי כפית, אם תרצה.
להעביר בטטות לקערה הגשה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש במיקרוגל עד מחומם דרך לפני ההגשה.