קצת פטל בראוני
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, שוקולד, תערובת פודינג וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 44%. מתכונים דומים: פטל בראוני קצת, מ & מ בראוני טריפל, ו קצת בראוני.
הוראות
חותכים את עוגת הבראוניז לגושים בגודל 1/2 אינץ', כ -4 כוסות. הניחו בצד.
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת, תערובת הפודינג, סוכר הקונדיטורים והווניל עד שנוצרות פסגות נוקשות.
בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתערובת הקצפת. מכסים בשליש מהבראוניז בשכבה אחת. למעלה עם 4 כפות של ריבת פטל, ולאחר מכן שליש בננות פרוס. חזור עם 2 שכבות נוספות של כל מרכיב, מסתיים בננות פרוסות. מסיימים על ידי ציפוי הכל בתערובת הקצפת שנותרה. מצננים במקרר למשך 30 דקות ועד 8 שעות לפני ההגשה.
חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט הכינו תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא מקל.
בסיר כפול, או במיקרוגל המופעל על הספק נמוך, ממיסים את החמאה והשוקולד תוך ערבוב תדיר.
מעבירים את תערובת השוקולד לקערה גדולה ומניחים להתקרר.
מקציפים פנימה את הקקאו לתערובת אחידה.
מקציפים פנימה את הסוכר המגורר.
מקציפים פנימה את הביצים והווניל. מקפלים פנימה את הקמח והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים עד שהבראוניז מעט מוגזמים (הם צריכים להיות דביקים בפנים), 20 עד 25 דקות.
מניחים להתקרר בתבנית על רשת למשך 5 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "