קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קצת פטל בראוני

קצת פטל בראוני
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, שוקולד, תערובת פודינג וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 44%. מתכונים דומים: פטל בראוני קצת, מ & מ בראוני טריפל, ו קצת בראוני.

הוראות

1
חותכים את עוגת הבראוניז לגושים בגודל 1/2 אינץ', כ -4 כוסות. הניחו בצד.
2
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת, תערובת הפודינג, סוכר הקונדיטורים והווניל עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתערובת הקצפת. מכסים בשליש מהבראוניז בשכבה אחת. למעלה עם 4 כפות של ריבת פטל, ולאחר מכן שליש בננות פרוס. חזור עם 2 שכבות נוספות של כל מרכיב, מסתיים בננות פרוסות. מסיימים על ידי ציפוי הכל בתערובת הקצפת שנותרה. מצננים במקרר למשך 30 דקות ועד 8 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט הכינו תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בסיר כפול, או במיקרוגל המופעל על הספק נמוך, ממיסים את החמאה והשוקולד תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
מעבירים את תערובת השוקולד לקערה גדולה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מקציפים פנימה את הקקאו לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מקציפים פנימה את הסוכר המגורר.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מקציפים פנימה את הביצים והווניל. מקפלים פנימה את הקמח והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים עד שהבראוניז מעט מוגזמים (הם צריכים להיות דביקים בפנים), 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מניחים להתקרר בתבנית על רשת למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "