קקאו-צ'ילה-שפשף בשר חזיר Tenderloin
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת קקא לך לחנות ותביא שמן זית, פילה חזיר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר, קקאו-צ'ילה שפשף צלעות חזיר, ו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר.
הוראות
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.עבור tenderloins: לקצץ את החזיר של כל עור כסף וללטף אותו יבש עם מגבות נייר. באמצעות הידיים שלך, לשפשף את הפילה בכל רחבי עם השמן, מפזרים אותם עם כל תערובת התבלינים, ולשפשף עד מצופה שווה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות או מכסים ומקררים עד 24 שעות.
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450). אם הטנדרלוין בקירור, תן להם לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה.
שים את הפילה על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים כל 5 דקות, עד tenderloins הם השחמה בכל רחבי מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 63° עד150, על 20 עד 30 דקות.
להעביר את tenderloins ללוח חיתוך ולתת להם לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec]()
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון