קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קקאו ציפורן פראפה

קקאו ציפורן פראפה
קקאו ציפורן פְרָאפֶּה נטול גלוטן, וצמחוני משקה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לך אחוז עד 70 אחוז שוקולד מריר, סוכר, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו שומרי משקל קוקוס ידידותי קקאו חם לחגוג את יום הקקאו הלאומי, פאי דלעת פְרָאפֶּה / דלעת ושמנת פְרָאפֶּה, ו עוגת גזר קקאו עם קראמבל קקאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
דופק את ציפורני הקקאו במטחנת תבלינים 3 עד 4 פעמים עד שהציפורניים קצוצות גס.
מרכיבים שתצטרך
Coco NibsCoco Nibs
3
מניחים את הציפורניים בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל של 1 ליטר ומוסיפים את 16 אונקיות החלב. מיקרוגל גבוה למשך 3 עד 4 דקות או עד שהחלב מגיע ל -160 מעלות צלזיוס תלול בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
בינתיים, שלבו את השוקולד, הסוכר, המים והמלח בקנקן של מכבש צרפתי בנפח 1 ליטר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
לאחר השרייה, החזירו את תערובת חלב הציפורן למיקרוגל וחממו גבוה למשך 2 דקות עד שהיא מבעבעת או מגיעה ל 185 מעלות פ.מסננים את תערובת חלב הציפורן החמה דרך מסננת דקה לתוך קנקן העיתונות הצרפתי. מניחים בצד במשך דקה 1, ולאחר מכן מערבבים לשלב את השוקולד והחלב. שאב את הבוכנה של העיתונות הצרפתית 10 עד 15 פעמים כדי להקציף ולאוורר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
יוצקים את התערובת למגש קוביות קרח רגיל ומקפיאים עד למוצק, 3 עד 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ציוד שתשתמש בו
מגש קוביות קרחמגש קוביות קרח
7
מערבבים את קוביות השוקולד החם הקפואות עם 4 אונקיות החלב, חצי וחצי או הקפה בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מגישים מיד.