קקאו ציפורן פראפה
קקאו ציפורן פְרָאפֶּה נטול גלוטן, וצמחוני משקה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לך אחוז עד 70 אחוז שוקולד מריר, סוכר, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו שומרי משקל קוקוס ידידותי קקאו חם לחגוג את יום הקקאו הלאומי, פאי דלעת פְרָאפֶּה / דלעת ושמנת פְרָאפֶּה, ו עוגת גזר קקאו עם קראמבל קקאו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
דופק את ציפורני הקקאו במטחנת תבלינים 3 עד 4 פעמים עד שהציפורניים קצוצות גס.
מניחים את הציפורניים בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל של 1 ליטר ומוסיפים את 16 אונקיות החלב. מיקרוגל גבוה למשך 3 עד 4 דקות או עד שהחלב מגיע ל -160 מעלות צלזיוס תלול בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בינתיים, שלבו את השוקולד, הסוכר, המים והמלח בקנקן של מכבש צרפתי בנפח 1 ליטר. הניחו בצד.
לאחר השרייה, החזירו את תערובת חלב הציפורן למיקרוגל וחממו גבוה למשך 2 דקות עד שהיא מבעבעת או מגיעה ל 185 מעלות פ.מסננים את תערובת חלב הציפורן החמה דרך מסננת דקה לתוך קנקן העיתונות הצרפתי. מניחים בצד במשך דקה 1, ולאחר מכן מערבבים לשלב את השוקולד והחלב. שאב את הבוכנה של העיתונות הצרפתית 10 עד 15 פעמים כדי להקציף ולאוורר.
יוצקים את התערובת למגש קוביות קרח רגיל ומקפיאים עד למוצק, 3 עד 4 שעות או לילה.
מערבבים את קוביות השוקולד החם הקפואות עם 4 אונקיות החלב, חצי וחצי או הקפה בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.