עוף Cacciatore הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך יין, אורגנו, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים חצי עוף למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים עוף בתוך תנור חשמלי איטי 5 ליטר מצופה ספריי בישול. חזור על הליך עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
מניחים פטריות על גבי עוף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוסיפים שום, בצל ופלפלים למחבת; מפזרים ירקות עם הנותרים 1/4 כפית מלח. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חלקים חומים. לבשל 1 דקה. מערבבים בקמח. מערבבים אורגנו, טימין, ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים תערובת עגבניות על פטריות בבישול איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3 שעות או עד העוף הוא רך מאוד.