קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

קראוטבורגר

קראוטבורגר
קראוטבורגר דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. אם יש לך גבינת צ'דר קלה, כיכרות לחם בצק, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : .

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בשר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים שומן. מערבבים כרוב מרק בצל; לבשל 5 דקות יותר, או עד השחמה קלות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
לגלגל כיכר אחת של בצק לחם לתוך מלבן 16x8 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לשמונה ריבועים 4 אינץ'. תערובת כרוב כפית למרכז של כל ריבוע, העליון עם 1 גבינת פרוסה קטנה להעלות נקודות אלכסוניות, צובט קצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מניחים krautburgers על גיליון עוגיות מצופה ספריי בישול, ולתת לעלות במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים במשך 20 דקות, או עד חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מברשת צמרות של לחמניות חמות עם מרגרינה. חזור על התהליך עם כיכר לחם שנייה ותערובת כרוב הנותרים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)