קראוטבורגר
קראוטבורגר דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. אם יש לך גבינת צ'דר קלה, כיכרות לחם בצק, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : .
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בשר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מסננים שומן. מערבבים כרוב מרק בצל; לבשל 5 דקות יותר, או עד השחמה קלות. תניח בצד.
לגלגל כיכר אחת של בצק לחם לתוך מלבן 16x8 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לשמונה ריבועים 4 אינץ'. תערובת כרוב כפית למרכז של כל ריבוע, העליון עם 1 גבינת פרוסה קטנה להעלות נקודות אלכסוניות, צובט קצוות סגורים.
מניחים krautburgers על גיליון עוגיות מצופה ספריי בישול, ולתת לעלות במשך כ 10 דקות.
אופים במשך 20 דקות, או עד חום.
מברשת צמרות של לחמניות חמות עם מרגרינה. חזור על התהליך עם כיכר לחם שנייה ותערובת כרוב הנותרים וגבינה.