קראמבל ברי-אגוזי לוז כפול
קראמבל כפול ברי-אגוזי לוז הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 506 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פטל שחור, מלח, קמח וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קראמבל פירות יער , Double Ka Meetha - איך להכין Hyderabadi Double Ka Meetha- Ramadan , ותפוחים אפויים טבעוניים עם קראמבל שיבולת שועל .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות F. מחמאה תבנית אפייה בגודל 9 אינץ' מרובע.
זורקים את האוכמניות והאוכמניות בקערה גדולה עם סירופ המייפל והטפיוקה.
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
מערבבים את הקמח, הסוכר, הסוכר החום, אגוז המוסקט והמלח במעבד מזון ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את אגוזי הלוז, החמאה והוניל; דופקים עד שהאגוזים קצוצים גס.
מפזרים את התוספת על פירות היער, צובטים אותה באצבעותיך כדי ליצור גושים קטנים.
אופים עד שהמילוי מבעבע והציפוי חום זהוב, כשעה.