קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קראמבל ברי-אגוזי לוז כפול

קראמבל ברי-אגוזי לוז כפול
קראמבל כפול ברי-אגוזי לוז הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 506 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פטל שחור, מלח, קמח וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קראמבל פירות יער , Double Ka Meetha - איך להכין Hyderabadi Double Ka Meetha- Ramadan , ותפוחים אפויים טבעוניים עם קראמבל שיבולת שועל .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F. מחמאה תבנית אפייה בגודל 9 אינץ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
זורקים את האוכמניות והאוכמניות בקערה גדולה עם סירופ המייפל והטפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מערבבים את הקמח, הסוכר, הסוכר החום, אגוז המוסקט והמלח במעבד מזון ומקציפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את אגוזי הלוז, החמאה והוניל; דופקים עד שהאגוזים קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
מפזרים את התוספת על פירות היער, צובטים אותה באצבעותיך כדי ליצור גושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
7
אופים עד שהמילוי מבעבע והציפוי חום זהוב, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מצננים מעט לפני ההגשה.
9
צילום של קאנה אוקאדה