קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

קראנץ'בורגר (המכונה גם המבורגר החתימה)

קראנץ'בורגר (המכונה גם המבורגר החתימה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Crunchburger (aka החתימה בורגר). מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו לחמניות המבורגר תפוחי אדמה, עגבנייה, צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו Crunchburger, עוגת גבינה חקלאים, aka Zapekanka, ו כריכי BLT חתימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים את הבשר ל 4 חלקים שווים (כ 6 אונקיות כל). צור כל חלק באופן רופף לתוך המבורגר 3/4 אינץ ' עבה ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל. מתבלים את שני הצדדים של כל המבורגר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
מבשלים את ההמבורגרים, באמצעות השמן (ראה עמוד 1
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
וציפוי כל אחד עם 2 פרוסות גבינה ועטיפה צולה במהלך הרגע האחרון של הבישול (ראה עמוד 21).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מניחים את ההמבורגרים על תחתיות לחמניה, ואם תרצה, העליון עם עגבניות, חסה, בצל, מנה של מיונז חרדל חזרת. ערימה על הצ ' יפס, העליון עם צמרות לחמניה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
טעם
6
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
7
מתוך המבורגרים, צ 'יפס ושייקים של בובי פליי, סטפני בניאס וסאלי ג' קסון Copyright (c) 2009 by Bobby Flay, Stephanie Banyas And Sally Jackson Published by Clarkson Potter.בובי פליי פתח את המסעדה הראשונה שלו, Mesa Grill, ב-1991 ופיתח במהירות קהל מעריצים עבור המטבח הדרום-מערבי החדשני שלו. המסעדה ממשיכה לקבל ציונים גבוהים בסקר זאגאט על המטבח האמריקאי האזורי שלה והולידה שני offshoots, Mesa Grill בארמונו של קיסר לאס וגאס ומסה גריל בהאמה. הוא פתח בולה בשנת 1993, בר אמריקיין בשנת 2005, ובובי פליי סטייק בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
בנוסף למסעדות שלו, בובי הוא כתב האוכל של התוכנית המוקדמת ב-CBS, והוא אירח מספר תוכניות בישול פופולריות מאז הופעת הבכורה שלו ברשת המזון ב-1996, מ - "The Emmy-nominated Boy Meets Grill to The Iron Chef America series "ו -" Throwdown " עם בובי פליי. זה הספר השמיני שלו. האתר שלו הוא www.bobbyflay.com.Stephanie Banyas כבר בובי פליי של עוזר עסקי מאז 199
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
היא בוגרת המכון הקולינרי הצרפתי ומתגוררת בניו יורק.סאלי ג ' קסון החלה לעבוד עבור בובי פליי בשנת 200
10
חברה בחברת התיאטרון Eastcheap Repp, היא כותבת אוכל ושחקנית בניו יורק.