קראנץ עוגת תפוחים למעלה
מתכון קראנץ עוגת תפוחים העליון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 240 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך סוכר, רסק תפוחים, מלח מקף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
קו 9 אינץ מחבת עוגה עם חצי בצק.
מערבבים סוכר, קמח, קינמון, ומלח בקערה. מערבבים תפוחים, רסק תפוחים, ומיץ לימון. תערובת תפוחים כפית למחבת עוגה ונקודה עם חמאה.
חותכים את הקרום שנותר לרצועות; מסדרים עיצוב סריג מעל העוגה. לקבלת ציפוי קראנץ, לשלב קמח, סוכר, ומלח בקערה. באמצעות מזלג, לחתוך חמאה עד התערובת מתפוררת.
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות במשך כ 45 דקות, או עד קרום ציפוי הם חום זהוב.