קראנץ עוגת תפוחים למעלה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם מלח, קמח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. קו מחבת פאי 9 אינץ ' עם חצי בצק.
מערבבים את הסוכר, קמח, קינמון, ומלח בקערה. מערבבים את התפוחים, רסק תפוחים, ומיץ לימון. כפית את תערובת התפוחים למחבת עוגה ונקודה עם חמאה.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה. באמצעות מזלג, לחתוך חמאה עד התערובת מתפוררת.
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות במשך כ 45 דקות, או עד קרום ציפוי הם חום זהוב.
בקערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח וסוכר.
הוסף את קיצור לשבור אותו עם הידיים שלך כמו שאתה מתחיל מעיל את כל זה עם הקמח.
מוסיף את קוביות חמאה קרות ולעבוד אותו לתוך הקמח עם הידיים או חותך מאפה. לעבוד את זה מהר, כך החמאה לא מקבל רך מדי, עד התערובת מתפוררת, כמו קמח תירס גס מאוד.
מוסיפים את מי הקרח, קצת בכל פעם, עד שהתערובת מתאחדת ויוצרת בצק. להביא את הבצק יחד לכדור. כשזה מגיע יחד להפסיק לעבוד אותו אחרת הבצק יקבל מעל עבד וקשה. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח אותו מעט כדי ליצור צורה דיסק. עוטפים כל דיסק בפלסטיק ומקררים במקרר לפחות 2 שעות. על משטח מקומח לגלגל כל דיסק החוצה למעגל 10 עד 11 אינץ 'לעשות פאי 9 אינץ'.