קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

קרבונרה טוסקניתname

קרבונרה טוסקניתname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Carbonaran טוסקנה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), Ham Carbonara, ו קרבונרהname (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הספגטי אל דנטה (מוצק אבל לא קשה), בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, מטגנים את הפנצ 'טה והבצל על אש בינונית-נמוכה במחבת צדדית גדולה וישרה עד שהפנצ' טה פריכה והבצל התרכך. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, שמנת וגבינה מגוררת. כאשר הספגטי מוכן לנקז ולזרוק אותו למחבת עם pancetta ובצל. במהירות לשפוך את תערובת הביצים על הספגטי לזרוק את הכל יחד היטב כדי לשלב. החום שיורית מן המחבת, בצל וספגטי יהיה מספיק כדי לבשל את הביצים ולעשות רוטב שמנת. חום ישיר מן הכיריים יגרום ביצה מבושלת, מקושקשת, בלגן גושי. מתבלים את הספגטי במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הערה של קוק: אתה יכול גם לעשות את המנה הזאת באמצעות כל צורת פסטה שאתה אוהב. נסה פנה, fusilli, פגזים או cavatappi עבור טוויסט על הקלאסי.
מרכיבים שתצטרך
CavatappiCavatappi
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פנה!פנה!