קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

קרבונרה טוסקניתname

קרבונרה טוסקניתname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Carbonaran טוסקנה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), Ham Carbonara, ו קרבונרהname (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הספגטי אל דנטה (מוצק אבל לא קשה), בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, מטגנים את הפנצ 'טה והבצל על אש בינונית-נמוכה במחבת צדדית גדולה וישרה עד שהפנצ' טה פריכה והבצל התרכך. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, שמנת וגבינה מגוררת. כאשר הספגטי מוכן לנקז ולזרוק אותו למחבת עם pancetta ובצל. במהירות לשפוך את תערובת הביצים על הספגטי לזרוק את הכל יחד היטב כדי לשלב. החום שיורית מן המחבת, בצל וספגטי יהיה מספיק כדי לבשל את הביצים ולעשות רוטב שמנת. חום ישיר מן הכיריים יגרום ביצה מבושלת, מקושקשת, בלגן גושי. מתבלים את הספגטי במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הערה של קוק: אתה יכול גם לעשות את המנה הזאת באמצעות כל צורת פסטה שאתה אוהב. נסה פנה, fusilli, פגזים או cavatappi עבור טוויסט על הקלאסי.
מרכיבים שתצטרך
CavatappiCavatappi
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פנה!פנה!