קרבונרה של ג'יאדה
Carbonara של ג'יאדה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 807 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם אספרגוס, פלפל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פסטה קרבונרה של ג'יאדה (בדרך שלי), ג'יאדה., ו כלב גיאדה ב "פינק ' ס" (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 3 דקות.
להעביר את האספרגוס לקערה של מי קרח ולתת לשבת עד מגניב, על 5 דקות.
הסר מהמים, להסיר את רצועת גומי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
בינתיים, מוסיפים את הפסטה לסיר הגדול של מים מלוחים המשמשים לבישול האספרגוס ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשיכה, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הבזיליקום איולי, אספרגוס חתוך, גבינה מגולחת, מלח ופלפל. מערבבים לשלב ולמקם על צלחת ארוכה, מלבנית.
מניחים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הביצים ומפזרים מלח ופלפל. תטגן את הביצים לטעמך.
מניחים את הביצים על גבי הפסטה ומגישים מיד.
מערבבים את השום, חלמונים ביצה, חרדל, מיץ לימון, בזיליקום, מלח, פלפל, קאיין במעבד מזון ולהפעיל את המכונה לערבב. עם המכונה פועל טפטוף איטי בירק ושמן זית. בזיליקום איולי ניתן לשמור, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.