קרודו Yellowtail עם Kumquats & Jalapeño
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? קרודו Yellowtail עם Kumquats & Jalapeño יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 2 אוהדים. אם יש לכם פלר דה סאל, עלי נענע, סושי כיתה yellotail, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו צדפה קרודו, צדפה קרודו, ו רול Yellowtail (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את jalapeño ומניחים בקערה.
מוסיף את הבצל האדום, מפזרים מלח כשר ומטילים יחד, ואז להגדיר aside.In סיר רוטב קטן, לשלב את החומץ והמים ולהביא לרתיחה. לאחר רותחים, לשפוך נוזל כבישה על קערת צ ' ילי ובצל. להפריש להתקרר במשך 30 דקות.בינתיים, לחתוך את הדג לתוך רבע אינץ פרוסות לארגן על צלחת. מתבלים כל חתיכה של דג עם כמה גרגירים של פלר דה סאל, לפי הטעם. חותכים את קומקווט דק, לקטוף ולזרוק כל זרעים, ומניחים כמה על כל פרוסת דגים.
מוסיפים 1 או 2 צ ' ילי כבוש לכל פיסת דגים, יחד עם קצת בצל כבוש.פרוסה דקה, או shifponade, מנטה על ידי ערמת העלים יחד, ואז מתגלגל וחותך לרוחב.
מפזרים את המנטה על כל המנה. לסחוט חתיכת לימון על הדג.
טפטוף זרם דק של שמן זית טוב לשרת מיד.