קרודו בס ים עם רוטב Tiradito פרואני
קרודו בס ים עם רוטב Tiradito פרואני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אם יש לך גרעינים תירס, פילה בס ים, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טירדיטו הפרואני הסביר, קרודו בס ים, ו פרואני Sudado De Pescado (תבשיל דגים פרואני) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים aji amarillo בסיר עם מים ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות. תחליף מים וחזור על התהליך פעמיים נוספות.
הסר את פלפלים aji מהמים ולתת מגניב מעט. להחליק את הקליפות את הפלפלים, לחתוך, זרע, דה וריד אותם. להתמזג עם השמן עד שאתה מקבל משחה שמנת. זה עושה יותר ממה שאתה צריך.הפוך את רוטב tiradito: להביא סיר קטן של מים לרתיחה, להוסיף את פלפל צהוב ומרתיחים 15 דקות.
ניקוז ומגניב. להחליק את העור את הפלפל ולמקם את הפלפל במעבד מזון. תהליך עד חלקה מאוד.
מוסיפים את בערך 1 כף aji amarillo פורי (או יותר כדי להגדיל את spiciness), שום, מיץ לימון, מיץ לימון ומיץ צדפות ודופק רק עד בשילוב.
יוצקים את הרוטב על מגש הגשה עם שפה. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.הכן בס ים: עם סכין חדה, לחתוך לאורך כל צד של השושלת הכהה שעובר לאורך הקו לרוחב המרכז של הפילה. זרוק את הבשר הכהה.חתוך את הקצוות הדקים ביותר ואת דש הבטן, וודא לכלול את עצמות הסיכה העדינות המתגוררות בדיוק במרכז בשר הבטן. כל פילה הפך כעת ל-2 בלוקים אחידים יחסית.
חותכים כל בלוק לתוך רבע אינץ פרוסות או פרוסות דקות, ומסדרים אותם בראש הרוטב על מגש הצונן.שימוש במקום טפטפת אחת או שתיים טיפות של רוטב סויה על כל פרוסת דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.