קרולינה זהב Pilau עם שרימפס נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. אם יש לך חמאה, בצל, זהב קרוליינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: רוטב זהב קרוליינה, סלט אורז זהב קרולינה מ ' סביב השולחן הדרומי, ו קציצות כבש עם כרוב, יוגורט כמון, ואורז זהב קרוליינה.
הוראות
1
בתבשיל גדול וכבד, מבשלים את הבייקון בשמן זית על חום גבוה בינוני עד פריך, כ -5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבייקון; לשמור אותו לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל, השום, עלה דפנה, קורנית sprig ופלפל אדום כתוש לתבשיל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את ציר העוף ו 1 1/2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את האורז ולחזור לרתיחה, ערבוב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז בקושי רך ועדיין די רך, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניה ואת במיה לתבשיל ומבשלים עד שהוא פשוט רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד ומסולסל, 3 עד 4 דקות; האורז צריך עדיין להיות קצת מרקי. זרוק את קורנית sprig ו עלה דפנה ולהסיר מן החום. מערבבים את הפטרוזיליה והחמאה ומגישים, רוטב חם עובר בצד.