קרום פאי עדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל קרום עוגה רך. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 154 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, חומץ תפוחים תפוחים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרום פשטידה רך, קרום העוגה האהוב על רוז, ו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לעבד עד צורות ארוחה גס.
מוסיפים 8 כפות מי קרח וחומץ סיידר; להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק יחד. הופכים את הבצק למשטח העבודה; מחלקים את הבצק לחצי. טופס כל חצי לתוך כדור ו להשתטח לתוך דיסק. לעטוף דיסקים בנפרד פלסטיק; לקרר לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות קדימה. לשמור על הבצק בקירור עד 2 ימים, או לצרף שקית פלסטיק resealable להקפיא עד 1 חודש, ואז להפשיר במקרר לילה. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)