קרום פיצה רגיל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל רגיל Ol' פיצה קרום. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמרים, מים, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 25%. מתכונים דומים: פיצה רגילה דגנים מלאים, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה).
הוראות
מניחים מרגרינה בקערה גדולה; מוסיפים מים רותחים, ערבוב עד שמרגרינה נמסה. מגניב עד 11
מפזרים שמרים וסוכר על תערובת מים, ערבוב עד שמרים וסוכר להתמוסס.
בואו לעמוד 10 דקות או עד מבעבע.
להוסיף 2 כוסות קמח, מלח, אבקת שום, ערבוב עד מעורבב. בהדרגה מערבבים מספיק של קמח 1/2 כוס הנותרים כדי להפוך את הבצק בינוני נוקשה.
מפזרים 1 כף קמח באופן שווה על פני השטח עבודה. הפוך את הבצק על משטח משוריין, ולוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מניחים בקערה גדולה מצופה ספריי בישול, פונה העליון המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 עד 40 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה, ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק לשניים, ומטפחים כל מנה למחבת פיצה בגודל 12 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים על פי הוראות מתכון פיצה.