קרום פשטידה פתיתי
קרום עוגה קשקשי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמו קרום במחיר סביר מאוד. אם יש לך קמח, מי קרח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קרום פשטידה פתיתי, קרום פשטידה רך, ו פשטידת עוף עם קרום מתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר ומלח ודופק מספר פעמים.
הוסף את קיצור הירקות ואת הדופק 5 או 6 פעמים, עד קיצור הוא בגודל של אפונה.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 5 או 6 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה.
יוצקים את מי הקרח באופן שווה מעל. החלף את המכסה ואת הדופק 5 או 6 פעמים, רק עד לחלחל.
להעביר את הבצק אל משטח עבודה מקומח קלות ללוש מספר פעמים, רק עד שהוא מגיע יחד. מחלקים את המאפה לשניים וטופחים אותו לשני דיסקים 6 אינץ'; לעטוף את הדיסקים פלסטיק ומקרר עד המשרד, לפחות 30 דקות, או לילה, או להקפיא.
עבודה עם דיסק 1 של מאפה בכל פעם. על משטח מקומח קלות, הקש בעדינות על המאפה עם מערוך כדי לשטח אותו מעט. אבק בקלילות עם קמח לגלגל את המאפה כדי 13 1/2 אינץ 'עגול 1/8 אינץ' עבה. כדי לשים צלחת עוגה, לגלגל את המאפה סביב המערוך, ואז לפרוש אותו מעל צלחת עוגת זכוכית 9 או 10 אינץ'.
אם אתה מכין עוגה עם קרום כפול, מקרר את הקרום התחתון בזמן שאתה מכין את החלק העליון.
מרדדים את החתיכה השנייה של בצק לעובי 13 1/2 אינץ 'עגול 1/8 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה. באמצעות חותך 1/2 אינץ', להחתים חור פורקן במרכז.