קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש
קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, סוכר, סוכר חום זהוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרוסטטה אגס עם דבש, גבינה כחולה ושקדים, סרטי אגס ריקוטה מתוקים עם אגוזי מלך ודבש קלויים ותאנים, ו אגס & blackberry crostata (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת הראשונה 4 מרכיבים בעבד.
הוסף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה coarsemeal.
הסר את המכסה; כף 3 כפות מי קרח על תערובת. להחזיר את המכסה למעבד; באמצעות / כיבוי פונה, תערובת untildough צורות כדור, הוספת עוד מי קרח byteaspoonfuls אם יבש. שטחו את הבצק לדיסק; עטפו אותו בפלסטיק וצננו לפחות 20 minutes.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. תמשיך לעבוד.
תן לבצק להתרכך מעט בחדרטמפרטורה לפני היציאה.
מתלה מיקום במרכז התנור;מחממים עד 204°.
להקציף הראשון 6 מרכיביםבקערה גדולה.
להוסיף אגסים ותאנים; tossgently.
מגלגלים את הבצק על flouredparchiling קלות ל 14 אינץ ' מרובע או עגול.
העברת קלף עם קרום מגולגל ללא מסגרת אפייה. תערובת אגס תל עם מיצים במרכז הקרום, משאיר 2-to3 אינץ ' גבול בצק רגיל. באמצעות סיוע parchmentas, לקפל את הבצק על הקצוות של אגס, קפלים קצוות וצובט לסדוק כל סדקים בבצק, ויצרו squareor עגול.
מברשת קצוות קרום עם שמנת; מפזרים בנדיבות עם סוכר גלם.
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא זהוב, אגסים הם במכרז, ומיצים מבעבעים במהירות, מכסה את הקצוות קרום עם לסכל ifbrowning מהר מדי, 50 עד 60 דקות.
הסר crostata מהתנור; טפטוף 2tablespoons דבש מעל מילוי חם. סכין דק ארוך או מרית סביב הקצוות שלwarm crostata כדי לשחרר. Crostata מגניב עלגילה על תבנית אפייה עד זולתלחמם, לפחות 1 שעה.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.