קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה דובדבן חמוץ

קרוסטטה דובדבן חמוץ
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לכם חמאה, מים, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, קרוסטטה דובדבן, ו קרוסטטה דובדבן-שקדים-אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכה יחד חמאה וסוכר 1/3 כוס עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות. שמור 1 כף ביצה מוכה, צונן, עבור ביצה לשטוף ולהכות את הביצה הנותרים לתוך תערובת חמאה, ולאחר מכן להוסיף וניל, להכות היטב. הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בקמח, מלח וגרידת עד שהתערובת פשוט יוצרת בצק.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
חצי בצק ויוצרים כל חצי לדיסק 5 עד 6 אינץ'. לעטוף דיסקים בניילון נצמד ולהירגע עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מחממים חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד הקצף שוככת, ולאחר מכן מוסיפים דובדבנים טריים או קפואים עם כל מיצים וסוכר ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר מומס. (דובדבנים יהיה להפריש מיצים.) המשך להתבשל עד דובדבנים הם מכרז אבל לא מתפרק, על 8 דקות. מערבבים יחד מים קורנפלור כדי ליצור משחה סמיכה, ולאחר מכן מערבבים לתוך מילוי רותח ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות. מילוי מגניב במהירות על ידי הפצת אותו במחבת אפייה רדודה מצמרר עד פושרת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
דובדבניםדובדבנים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מרדדים פיסת בצק 1 (לשמור על שארית חתיכת מקורר) בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך סיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
2
הסר גיליון העליון של נייר ולהפוך את הבצק למחבת טארט. Trim overhang ל 1/2 אינץ ' לקפל פנימה, ולאחר מכן לחץ על הצד של פאן כדי לחזק קצה. עוגת טארט צ ' יל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
3
מרדדים את הבצק שנותר באותו אופן ולהסיר את גיליון הנייר העליון, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לתוך 10 (1 אינץ ' רחב) רצועות בצק להחליק, עדיין על נייר שעווה, על גבי תבנית אפייה. רצועות צמרמורת עד המשרד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
4
שים גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף באמצע התנור וחימום מראש לתנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
מורחים מילוי פגז טארט צונן ומסדרים 5 רצועות 1 אינץ ' בנפרד על פני מילוי, הקשה על הקצוות על קצה פגז טארט. סדר הנותרים 5 רצועות 1 אינץ בנפרד באלכסון על פני רצועות ראשונות כדי ליצור סריג עם רווחים בצורת יהלום. לקצץ את הקצוות של כל הרצועות סומק עם קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מברשת הסריג העליון עם ביצה מוכה שמורות ומפזרים crostata עם הנותרים כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
7
אופים קרוסטטה במחבת על תבנית אפייה בתנור עד מאפה זהוב ומילוי מבעבע, על 1 שעה. (אם הסריג והקצוות נראים חומים מדי לאחר 30 דקות, מכסים באופן רופף בנייר כסף.) Crostata מגניב לחלוטין במחבת על מדף, 1 1/2 עד 2 שעות, כדי לאפשר מיצים להתעבות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
* Crostata הוא הטוב ביותר ביום זה נעשה אבל יכול להיעשות 1 יום קדימה ונשמר, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום